05 / 05 / 2024

Sardunya Evleri 1'de 74 bin TL'ye!

Sardunya Evleri 1'de 74 bin TL'ye!

İstanbul Yapı ortaklarından Ferhat Şengür, bu ay içinde tamamlanacak Sardunya Evleri 1'de dairelerin yüzde 80'inin satıldığını belirterek, "Projenin hemen yanında Sardunya 2'ye başladık. Yine aynı bölgede iki yeni proje içinse hazırlıklarımız sürüyor" ded


Kağıthane ve Şişli bölgesinde gerçekleştirdiği konut projeleriyle 2006'da sektöre giren İstanbul Yapı, İstanbul Gültepe'de inşa ettiği Sardunya Evleri 1 ve 2 projeleriyle büyük ilgi görüyor. İstanbul Yapı ortaklarından Ferhat Şengür, Sardunya Evleri 1'in inşaatının Ağustos 2009'da başladığını belirterek, projenin bu ay içinde tamamlanacağını söyledi. 1800 metrekare arsa üzerinde kurulan projede 66 daire olduğunu belirten Şengür, A ve D bloklarında yaşamın başladığını ifade etti.

74 bin liradan başlıyor

Sardunya Evleri 1'de büyüklüğü 60 ile 154 metrekare arasında değişen 1 artı 1 ile 4 artı 1'e kadar farklı daire tipi olduğunu belirten Ferhat Şengür, fiyatların ise 74 binden başlayıp 190 bin liraya çıktığını söyledi. Dairelerin yüzde 80'inin satıldığının bilgisini veren Şengür, teslimine 10 ay ve daha uzun süre olan projelerde yüzde 50 nakit, kalan kısma vade farksız 24 ay taksit imkanı sunduklarını söyledi. Şengür, hazır ya da teslimi yakın projelerde ise yüzde 60'a kadar kredi kullandırdıklarını kaydetti.

3 milyon dolarlık yatırım

Ferhat Şengür, teslimine 10 ay ve daha uzun süre kalan projelerde nakit alımda yüzde 12 indirim uyguladıklarını belirterek şöyle dedi: "Yatırım bedeli 3 milyon dolar olan projemizin hedef kitlesi alt ve orta gelir grubu. Müşterilerimiz daha çok yatırım amaçlı daire alıyor. Gelişmekte olan bir bölgede olduğu için dairelerin kira getiri potansiyeli çok fazla. Çağlayan'daki Adliye Sarayı ile Profilo, Metrocity, Kanyon gibi alışveriş merkezlerine yakınlığı da projeyi avantajlı kılan diğer unsurlar."

Geniş sosyal olanaklar

Ferhat Şengür şöyle devam etti: "Sardunya Evleri'nde daire sakinlerine geniş sosyal olanaklar sunuyoruz. Projemizde açık ve kapalı çocuk oyun alanları, fitness salonu, yürüme ve dinlenme alanları, spor salonu, sauna ve kafeterya merkezi uydu, görüntülü diafon sistemi ve kapalı devre kamera ile hırsız alarm sistemi sunuyoruz. Deprem yönetmeliğine uygun olarak, radye temel üzerine inşa ettiğimiz projede binaların dış cephe mantoloma ve ısı yalıtımı da standartların üzerinde yapılıyor."

Sardunya 2 devam ediyor

Sardunya Evleri 1'in hemen yanında tek blokta 22 daireli Sardunya Evleri 2 projesine başladıklarını belirten Ferhat Şengür, aynı bölgede proje aşamasında iki yeni projenin çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 2006'ya kadar büyüme trendinde olan inşaat sektöründe yaşanan ekonomik krizlerin etkisinin halen devam ettiğini açıklayan Şengür, yılın ikinci yarısında bu etkilerin süreceğini belirterek "2012'nin ikinci yarısında yukarı doğru bir ivmenin yaşanması muhtemel" diye konuştu.
Posta

www.istanbulyapi.com

0 (212) 294 65 36  



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler