24 / 04 / 2024

Salih Ozan Balaban'dan yeni şirket!

Salih Ozan Balaban'dan yeni şirket!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi; İstanbul Maslak'ta Salih Ozan Balaban, Mehmet Mutlu, Mübeyyet Özgen, Hızır Gökhan Harunoğlu ve Emaar Properties Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından kuruldu...


Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin iş konusu; Alım satım kari veya kira geliri elde etmek maksadıyla, Türkiye Cumhuriyeti hudutları dahilinde, her türlü hisseli veya hissesiz gayrimenkul projelerini(arsa,arazi,ofis, alışveriş merkezleri,konut,turistik tesisler,fabrika binaları,yeşil alanlar,spor sahaları,toplu konutlar ve bunların tümünü veya bir kısmını ihtiva eden projeler de dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere) devralmak ve bu projelere yatırım yapmak,projeleri satın almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

50 bin TL sermayeye sahip Emaar Libadiye Gayrimenkul A.Ş.'nin ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre;

49 bin 996 TL'si Emaar Properties Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'ye,
1 TL'si Salih Ozan Balaban'a,
1 TL'si Mehmet Mutlu'ya,
1 TL'si Mübeyyet Özgen'e,
1 TL'si ise Hızır Gökhan Harunoğlu'na ait.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin Genel Müdürü olarak Salih Ozan Balaban, Genel Müdür Yardımcısı olarak Mehmet Mutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise A.Thanı Rashed Almatrooshı, E. H. Ibrahım Galadari, M. Ali Rashed Alabbar ile Sergio Casari görev yapacak.

Adres: Bilim Sokak, Sun Plaza No:5- Maslak


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com