29 / 03 / 2024

Sahil Park Evleri'nde satılık ev fiyatları 305 bin liradan başlıyor!

Sahil Park Evleri'nde satılık ev fiyatları 305 bin liradan başlıyor!

YDA Grup tarafından Zeytinburnu'nda inşa edilen Sahil Park Veliefendi projesinde şu an satışı süren en ucuz konut 305 bin liraya satılıyor. 108 metrekare brüt, 85 metrekare net kullanım alanına sahip 2 oda ve 1 salondan oluşan daire 14'üncü katta yer alıy


Zeytinburnu'nda inşa edilen SahilPark Veliefendi'de konutların Haziran 2012'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. SahilPark Veliefendi, metro, tramvay, deniz otobüsü, metrobüs gibi ulaşım araçlarına kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

Sahilpark Veliefendi projesinde toplam 10 blok bulunuyor. Bloklar 16 katlı olarak tasarlandı. Projede 600 konut yer alıyor. Proje İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında hayata geçiriliyor.

SahilPark'ta 2+1'ler 108 metrekare ve 3+1'ler 137 metrekare olarak tasarlandı. Fiyatların 305 bin liradan başladığı projede yüzde 25 peşinatla konut kredisi kullanılabiliyor.

Sahilpark projesinde her daire için yeterli sayıda kapalı otopark, her blokta çift asansör, jeneratörle ortak mahallerde kesintisiz enerji, görüntülü interkom, özel güvenlik hizmetleri, site girişini kameralı izleme sistemi, klima altyapısı, yürüyüş ve bisiklet parkuru, fitness alanları  ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Sahil Park projesinde güvenlik ve kontrollü giriş - çıkış kapıları olacak. Tüm yaya ve otomobil giriş - çıkışları bu kapılardan yapılacak. Blok girişlerinden daire içlerine bağlantılı interkom sistemi kurulacak. Site içinde yaya ve otomobil yolları yapılacak, bina yerleşimi olmayan tüm bölümlerde site arazisinin rekreasyon alanlarına ayrılıp, peyzajı yapılacak.

Yeşil alanlar için otomatik kontrollü bahçe sulama sistemi kurulacak. Site sakinlerine de hizmet verecek market ve benzeri ticari bölümler ön cephede yer alan dükkanlarda yer alacak. Rekreasyon alanları içinde çocuk oyun alanları kamelyalar, küçük su havuzları ve ışıklandırmalar gibi etkinlikler yer alacak. Site içerisinde her daireye en az 1 araç yeri olacak şekilde sağlayacak kapalı otopark alanları oluşturulacak. Kapalı otoparklardan bina girişlerine asansörler ile ulaşılacak. Tüm ortak alanlara jeneratörlerle kesintisiz enerji imkanı sağlanacak.

0212 558 13 13

www.sahilpark.com

 Projeden görüntüler için tıklayın...

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com