19 / 04 / 2024

Rose Marin Evleri'nde 500 bin TL'ye! Yüzde 5 indirimle!

Rose Marin Evleri'nde 500 bin TL'ye! Yüzde 5 indirimle!

Rose Marine'de satışı devam eden 1 konut bulunuyor. Proje, 5 katlı 20 blokta 424 konuttan meydana geliyor. Konutların hemen teslim edildiği projede son konutun fiyatı 500 bin TL olarak belirlendi. Proje kapsamında yüzde 5 indirim yapılıyor...


Büyükçekmece'de hayata geçirilen Rose Marine'de satışı devam eden son konut bulunuyor. 44 dönüm arsa alanı üzerinde kurulu olan Rose Marine, toplam 15 dönüm inşaat alanına sahip bir proje olarak inşa edildi.

2006 yılında yapımına başlanan projede konutların teslimleri hemen yapılıyor. Gül Yapı İnşaat tarafından yükselen proje, 5 katlı 20 blokta 424 konuttan meydana geliyor.

Daire büyüklüklerinin  70 metrekare ve 425 metrekare arasında değiştiği Rose Marine'de, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire seçeneklerinden biri mutlaka sizin için. PRojede kalan son konutun fiyatı 500 bin TL olarak belirlendi. Yüzde 5 indirim uygulanan konut için kredi de kullanılıyor.

Projenin sosyal donatılarında; siteye özel plaj, sinema, kuaför, güzellik salonları,  hipermarket, seyir terasları, restoran ve cafeler, Marine Club, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortları, açık hava jakuzi, hidromasaj havuzları, futbol sahası, çocuk parkları, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, 24 saat güvenlik hizmeti yer alıyor. Ayrıca 10 bin metrekare alana sahip bir de alışveriş merkezi bulunuyor.

Rose Marine, denizi, kumsalı, sosyal ve sportif olanaklarıyla huzuru ve enerjiyi yakalayacağınız bir sağlık merkezi gibi. 200 metre özel plajı, açık ve kapalı yüzme havuzları, kafeteryaları, seyir terasları; açık havuzda jakuzi keyfini yaşayabileceğiniz hidromasaj havuzu; rekabeti seven Rose Marine sakinleri için düşünülen tenis ve squash kortları; futbol sahası; form tutmak isteyenler için fitness center ve vitamin bar; rahatlamak isteyenler için Türk hamamı ve sauna; su sporları tutkunlarına Marine Club'da jetski, lazer rüzgar sörfü; kısaca sağlıklı ve zinde bir yaşam için gereken her şey Rose Marine'de yer alıyor.


http://www.gultasinsaat.com/tr/index.html

0212 574 00 31

Projeden görüntüler için tıklayınız...

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com