29 / 04 / 2024

Roman House lansmanı yapıldı! 499 bin 995 Euro!

 Roman House lansmanı yapıldı! 499 bin 995 Euro!

Londra'da inşa edilen Roman House lansmanı yapıldı...


Londra'nın lider gayrimenkul ve konut geliştiricisi “Berkeley Homes”; Londra şehir merkezinde 90 lüks daire ve penthouse’lardan oluşan yeni butik projesi “Roman House” City Of London’ı İstanbul’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile tanıttı.

 Roman House lansmanı yapıldı! 499 bin 995 Euro!

Bir Berkeley Group’un  projesi olan “Roman House” City Of London; Türk alıcılarına 300.000 kişinin çalıştığı ana ticaret ve finans merkezi Londra’nın kalbinde, lüks bir daire veya teras katına yatırım yapmak için bir fırsat sunuyor 


Berkeley Group CEO’su Jon Hall Toplantıda yaptığı konuşmada; “Londra’nın finans merkezinde yer alan bu seçkin projeyi Türk alıcısına sunmaktan gurur duyduklarını, uzun yıllardır Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari işbirlikleri, son yıllarda Türkiye’nin uluslararası ticari platformdaki özellikle Londra’ya olan iş, öğretim ve sosyal trafiğinden doğan ihtiyacı görerek projemizi ülkeniz pazarına sunmaktayız” dedi.  

 Roman House lansmanı yapıldı! 499 bin 995 Euro!

Londra’da konut değerlenme ivmelerinden de bahseden Hall; 1950’de inşa edilmiş Roman House binasının dış kabuğu muhafaza edilerek renove edilecek residence’lerinin mimari, konum ve elit servislerini de anlatan Hall, proje de Türk yatırımcı  ve  alıcısının ödeme koşullarına göre ödeme olanakları sunduklarını belirtti. 


24 saat concierge hizmeti ve özel fitness alanı sunan “Roman House” City Of London Londra’nın merkezinde iş, alışveriş ve eğlenceyle ilişkili tüm imkânların yürüme mesafesinde olduğu anlamına gelen Zone 1 bölgesinde yer alıyor.


Roman House projesinin  499,995 eurodan başlayan fiyatlarla sunulan Lüks Stüdyoları; 1+1, 2+1 ve 3+1  tiplerde olup aşağıdaki özel olanaklara sahip; 

Roman House lansmanı yapıldı! 499 bin 995 Euro!

- 90 özel butik daire ve penthose’lar

- Siparişe özel hazırlanan mutfaklar, mermer, ahşap yer döşemeleri ve tabandan ısıtma

- Daire sahiplerine özel Fitness Salonu

- 999 yıllığına Leasing 

- Birleşik Krallıkta Londra’nın lider konut geliştiricisi Berkeley tarafından yapılan inşaat


0212 410 96 04

www.justustr.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri