28 / 04 / 2024

Rixos Executive Apartments ulaşım!

Rixos Executive Apartments ulaşım!

Rixos Executive Apartments projesi Kozyatağı nda inşa ediliyor. Proje Kozyatağı Metro İstasyonu na iki dakika mesafede bulunuyor


 

Rixos Executive Apartments projesi Finans dünyasının kalp atışları arasında yükseliyor. Rixos Executive Apartments Anadolu yakasının en önemli iş, finans ve yaşam merkezlerinden birine dönüşen, yüksek prestijli bir lokasyonda bulunuyor. Rixos Executive Apartments projesi Kozyatağı Metro İstasyonu’na iki, Boğaziçi köprüsüne 20, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 25, Bostancı Deniz Otobüsleri İskelesi’ne 20 ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca, Palladium AVM’ye beş, Carrefour İçerenköy AVM’ye iki ve Optimum Outlet AVM’ye de beş dakika mesafede bulunuyor.

 

Rixos Executive Apartments projesinin adresi ‘Kayışdağı Caddesi, 3 numara, Ataşehir-İstanbul’ olarak belirtiliyor. Uluslararası bir perspektifle tasarlanan bu özel proje, ev, ofis ve ev-ofis olarak değerlendirilebilinecek 1 oda 1 salon ve penthouse olmak üzere toplam 370 konuttan oluşuyor. İsterseniz 1 oda 1 salon evleri birleştirerek, kendinize daha geniş bir kullanım alanı yaratma şansına da sahipsiniz.

www.rixoskozyatagi.com

0216 574 89 66



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı