29 / 04 / 2024

Rixos Elysium Suites Taksim'de metrekaresi 5 bin 500 dolara!

Rixos Elysium Suites Taksim'de metrekaresi 5 bin 500 dolara!

Rixos Elysium Suites Taksim'de yer alan tüm konutlar 1+1 dubleks şeklinde tasarlandı. Dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişirken, konutların metrekare birim fiyatları 5 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor...


Toplam 140 suitten meydana gelen Rixos Elysium Suites Taksim; Ofton İnşaat tarafından yükseliyor.

Projede tüm konutlar 1+1 dubleks olarak tasarlandı. Dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişirken, fiyatlar  katlarına göre ortalama metrekaresi 5 bin 500 ile 8 bin 250 dolar arasında yer alıyor..

Mimar Ali Esad Göksel'in imzasını taşıyan Rixos Elysium Suites'te otopark, 7/24 güvenlik, vale, oda servisi, kişiye özel ‘concierge' hizmeti, spor merkezi, SPA alanları ve kapalı havuz yer alıyor. Haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra günlük olarak da kiraya verilebilecek olan  Rixos Elysium Suites Taksim'de 6 aydan uzun süreli kiralamalar için farklı seçenekler de sunulacak.

Toplam 21 kattan oluşan Rixos Elysium Taksim, her biri dubleks olan, son derece konforlu ve Rixos' un hizmet kalitesini yansıtan konaklama üniteleriyle, yatırımcılara tek odalı otel sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ofton İnşaat tarafından yapılan Rixos Elysium Suites Taksim'de farklı yaşam ve kulüp konsepti yaratacak olan Lübnan Lounge &Restaurant yer alacak. Özel olarak tasarlanan Türk hamamı da Rixos Elysium Suites Taksim'in simgesi haline gelecek.

1400 metrekare alan üzerine inşa edilen proje 23 bin 714 metrekare inşaat alanına sahip. Proje tamamlandığında suitler haftalık, aylık ve günlük kiraya verilebilinecek. Ayrıca 6 aydan uzun kiralamalar için farklı kiralama seçenekleri bulunacak.

21 kattan oluşan Rixos Elysium Suites Taksim'in yapımına 2009 yılında başlanadı. Proje Haziran 2011'den beri teslim ediliyor...

 

0212 291 17 61

http://www.rixostaksim.com/

Rixos Elysium Suites'ten görüntüler için tıklayınız...

 

 

 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com