29 / 04 / 2024

Riverlight Londra projesinde fiyatlar 395 bin Sterlin'den başlıyor!

Riverlight Londra projesinde fiyatlar 395 bin Sterlin'den başlıyor!

Londra'da inşa edilen Riverlight projesinde fiyatlar 395 bin Sterlin'den başlıyor. 21 gün içerisinde peşinat olarak daire fiyatının yüzde 10'u ödeniyor. 12 ay sonra yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor


 

 

Riverlight projesi, Londra nın nehir kıyısında hayata geçirilecek yeni bir proje. Riverlight’ın 2014 yılı yazında tamamlanması planlanıyor. Riverlight projesini, Londra nın uzman gayrimenkul yatırım şirketi Triangle, St. James Grup ile birlikte hayta geçiriyor.

 

 

Riverlight projesinde fiyatlar 395 bin Sterlin den başlıyor. 21 gün içerisinde peşinat olarak daire fiyatının yüzde 10 u ödeniyor. 12 ay sonra yüzde 10 luk ara ödeme yapılıyor.

Riverlight projesinin özel tanıtımı 10-11 Mart tarihlerinde 11.00 ile 19.00 saat arasında Üsküdar Salonu, Çırağan Sarayı-Kempinski, İstanbul adresinde yapılacak.

PrimeZone 1 içinde Thames nehri kıyısında, Chelsea ve Westminster a uzanan panoramik manzarasıyla dikkat çeken Riverlight projesi, Londra nın gözde mekanında, portföyünüze değer artışı kazandıracak bir proje…

Mağazalar, ofisler ve restoranlardan oluşan Riverlight projesi dünyaca ünlü Rogers Stirk Harbour tarafından tasarlandı. Merkez Londra nın nehir kıyısında kentin yeni simgesi olması beklenen Riverlight projesinde yüksek standartlara sahip, manzaraya bakan cam asansörler, 24 saat concierge hizmeti, güvenli yer altı otoparkları ve harika peyzajlı su bahçeleri bulunuyor.

Site sakinlerine özel dinlenme salonu, kütüphane, jimnastil salonu, 15 metrelik yüzme havuzu, sauna ve buhar odalı spa, özel ev sineması ve sanal bir golf merkezi gibi sosyal tesislerin yer aldığı Riverlight projesinin inşa edileceği nehir kıyısında kaliteli restoranlar, barlar, kafeler ve butik mağazalar bulunuyor.

Riverlight projesinde çoğuna Thames nehri manzarasının eşlik ettiği balkon ve teraslı suitler, 1, 2 ve 3 yatak odalı daireler ve 3 yatak odalı penthouselar bulunuyor. 

0216 245 20 00

http://www.berkeleygroup.co.uk/st-james/riverlight

http://www.triangle.co.uk/

 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri