17 / 05 / 2024

Rings Office projesinde 252 bin liraya sıfır peşinat! Sıfır faiz!

 Rings Office projesinde 252 bin liraya sıfır peşinat! Sıfır faiz!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de konumlandırılan Rings İstanbul projesi ev hayatıyla iş dünyasını birleştiriyor...Ödüllü proje kapsamındaki evlerin teslimlerinin Eylül 2013'de yapılması bekleniyor...


Sancaktepe’de inşa edilen Rings İstanbul projesinin home ofis dairelerinden oluşan Rings Office Suites projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 office suites daireler yer alıyor. Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul Office Suites bölümü ev hayatıyla iş dünyasını bir araya getiriyor.

Rings İstanbul projesi 230 dönüm alana kuruluyor ve projede yer alan AVM'nin üst katları home ofis olarak kullanılacak. İş yerini geçici bir çalışma alanından kalıcı bir yaşam alanına dönüştüren home officeler, altında Rings Alışveriş Merkezi, karşısında muhteşem bir teras manzarasıyla dikkat çekiyor.

Rings İstanbul projesi 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden ‘Karma Proje’ dalında ödül aldı. Yüksek Mimar Hakan Kıran tarafından hazırlanan projede teslimlerin Eylül 2013’de yapılması bekleniyor. Rings İstanbul projesinde 1.500 konut yer alıyor.

Rings Office fiyatları!

Rings Office Suites projesinde sıfır peşinat ve sıfır faizle 84 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Projede home ofislerin fiyatları 252 bin liradan başlıyor ve 770 bin liraya kadar çıkıyor. Rings İstanbul projesi 230 bin metrekarelik alana kuruluyor.

444 86 00

www.ringsistanbul.com