09 / 05 / 2024

Referans Bakırköy ödeme planı!

 Referans Bakırköy ödeme planı!

Bakırköy Osmaniye'de Biskon Yapı, Halk GYO ve Kiler GYO tarafından inşa edilen ve hem konut hem home ofislerden oluşan Referans Bakırköy ödeme planı...


Bakırköy'de inşa edilen ve 17 ay sonra teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan Referans Bakırköy ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. 


Biskon Yapı, Halk GYO ve Kiler GYO tarafından Bakırköy Osmaniye'de inşa edilen Referans Bakırköy projesinde hem konut hem home ofisler yer alıyor. Referans Bakırköy projesi, 28 Şubat'a kadar başlattığı kampanya kapsamında indirim uyguluyor. 


Referans Bakırköy fiyatları konutlarda 702 bin TL'den home ofislerde ise 270 bin TL'den başlıyor. Projede 97 home ofis, 157 konut yer alıyor.


Referans Bakırköy ödeme planı;


Projede ister peşin ödeme yapıyorsunuz, ister banka kredisi kullanıyorsunuz isterseniz de firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz.


KDV oranlarının yüzde 1 olarak belirlendiği Referans Bakırköy ödeme planı na göre; banka konut kredisi kullanılırken 120 ay için yüzde 0,69 faiz oranı uygulamasından faydalanabiliyorsunuz.


Referans Bakırköy iletişim:

Adres: Osmaniye Mahallesi, Tez Sokak

Bakırköy / İstanbul

Tel: 444 5 111

www.referansbakirkoy.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com