25 / 04 / 2024

Protokol MIPIM’de Metropol İstanbul standını ziyaret etti!

 Protokol MIPIM’de Metropol İstanbul standını ziyaret etti!

Fransa’nın Cannes şehrinde yapılan MIPIM Fuarı’nda Türkiye’nin bu yıl ilk kez “Onur Ülkesi” olarak yer aldı. MIPIM’de Metropol İstanbul standı ilgi odağı oldu...


İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Metropol İstanbul, Türkiye’nin bu yıl ilk kez “Onur Ülkesi” olarak yer aldığı Fransa’nın Cannes şehrinde yapılan MIPIM Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve beraberindeki heyetin de standını ziyaret ettiği Metropol İstanbul, Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği işbirliğinde yabancı konuklarına Türk kahvesi ikramı yaparak hem projenin hem de Türkiye’nin tanıtımını yapıyor.

 

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde ticareti, finansı, modayı ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren en büyük özel gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Metropol İstanbul, 12 – 15 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en önemli  uluslararası gayrimenkul fuarı Mipim’e büyük ilgi çekiyor.


Protokol de ziyaret etti

Fuarın ilk gününde Metropol İstanbul’un MIPIM’deki standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve beraberindeki heyet ile gazeteciler de  ziyaret etti. Proje hakkında detaylı bilgi alan ekip, Metropol İstanbul’a Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunmalarından ötürü teşekkür etti. Metropol İstanbul MİPİM’de, Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği işbirliğinde yabancı konuklarına Türk kahvesi ikramı yaparak, ‘Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var’ dedirtiyor ve misafirlerine Türk kahve kültürünü de sunuyor. Metropol İstanbul’un desteğiyle Türk kahvesi ilk kez bir uluslararası arenada tanıtılıyor.


250 metrelik Metropol Kule ilgi odağı oldu

MIPIM’deki Metropol İstanbul maketinin en çok dikkat yeri ise Metropol Kule oldu. 250 metre uzunluğundaki Metropol Kule’de asansörler hızla İstanbul’un zirvesine ulaşacak. Bugüne kadar Jennifer Lopez dahil birçok yabancı Metropol Kule’ye yakın ilgi gösterdi ve projeden yer sahibi oldu.



0212 377 52 35 

www.metropolistanbul.com



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016