03 / 05 / 2024

Propa’nın ofis projelerini Jones Lang LaSalle pazarlayacak!

 Propa’nın ofis projelerini Jones Lang LaSalle pazarlayacak!

Propa İnşaat, 2011 yılında tamamlayarak teslim ettiği Propa Ofis 1 ile elde ettiği başarının ardından A sınıfı ofis pazarında büyümeye odaklandı...


Uluslararası yatırımcıların son dönemde İstanbul A sınıfı ofis pazarına olan artan ilgisi ve pazarın büyüme potansiyeli de Propa’nın kararında etkili oldu. Propa İnşaat, ofis projelerinin pazarlamasını ise Jones Lang LaSalle Türkiye’ye emanet etti. 


Propa İnşaat’ın yeni ofis projelerinin satış ve pazarlamasını üstlenen Jones Lang LaSalle, dünya çapında gayrimenkul üzerine uzmanlaşmış bir finans ve profesyonel hizmetler firması. Firma, bütün dünyada uzman ekipleriyle, gayrimenkul alanında mülkiyet, kullanım veya yatırım yoluyla katma değer arayışında olan müşterilere bütünleşik hizmetler sunuyor. Jones Lang LaSalle Türkiye’de, Alkaş Danışmanlık ile birleştiği 2008 yılından bu yana Ülke Başkanı Avi Alkaş’ın liderliğinde faaliyetlerine devam ediyor.  


Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, şimdiye kadar çok sayıda konut ve ofis projesine imza attıklarını belirterek Propa adının sektörde güven ile özdeşleştiğini; gelecek planlarının da ‘Merkezi İş Alanları’nda A sınıfı ofis pazarında büyümek olduğunu söyledi. İstanbul’un merkezi konum ve prim değeri ile en gözde merkezi Zincirlikuyu’da geçtiğimiz yıl tamamladıkları Propa Ofis 1’in ardından yeni projelere hazırlandıklarını açıklayan Özçiçek, Jones Lang LaSalle Türkiye ile iyi bir sinerji yakaladıklarını ve işbirliklerinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi. 


0212 347 02 89


www.propa.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler