27 / 04 / 2024

Todem, Doğu ve Güneydoğu'daki tüm illerde mağaza açmayı hedefliyor!

 Todem, Doğu ve Güneydoğu'daki tüm illerde mağaza açmayı hedefliyor!

Todem firma sahibi Derviş Sevgi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illeri tümünde birer şube açmayı hedeflediklerini söyledi.



Toptan ve parakende satış ile farklı bir konsept olarak hizmet veren Todem Toptan Satış Mağazaları Pazarlama Sanayi Limited Şirketi, Diyarbakır'da dördüncü şubesini açtı.


Firma sahibi Derviş Sevgi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illeri tümünde birer şube açmayı hedeflediklerini söyledi. 


Ticarete yönelik faaliyetlerine 1990 yılında bir ıtriyat firmasında yönetici göreviyle başladığını anlatan Derviş Sevgi, "2001 yılında 'Pazar AVM'leri kurarak kendi işimin başına geçtim. Bu alandaki faaliyetlerimize farklı bir konsept kazandırıp beş yıl önce TODEM'i kurdum.  Burada hem perakendeye yönelik hem de aynı mağazada toptan satışlarımız var. Çok olumlu geri dönüşler alınca Diyarbakır'ın stratejik ve boşluk olduğunu gördüğümüz yerlerinde yeni şubeler açtık" dedi. "Geçtiğimiz gün TODEM'in Seyrantepe TOKİ'de ki şubesinin açılışını gerçekleştirdik" bilgisini veren Sevgi, "Buranın açılışıyla birlikte şube sayımız dört oldu. Hedefimiz Diyarbakır'da 10 mağazaya ulaşmak. Bu hedefimizden sonra ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerimizin tamamında birer şube açmayı planlıyoruz. Ancak bu illerdeki şubelerimizi Diyarbakır'ın konseptinden daha büyük mağazalar olacak. Diyarbakır mağazalarımız ortalama bin ile bin 500 metrekare arasında. Diğer illerdeki mağazalarımızı ise en az 3 bin metrekarelik alana sahip olacak" diye konuştu. 



Mağazalarda yaklaşık 40 kişiye istihdam sağladıklarını anlatan Sevgi, "Bölge için istihdam çok önemli. 

Diyarbakır olarak işsizlikte Türkiye ortalamasının çok üstündeyiz. Genç bir nüfusa sahibiz ama gençlerimizi istidam edecek alanlarımız çok fazla yok. Bu nedenle açacağımız her mağazamızda istihdam edeceğimiz 7-8 kişi bizi daha çok motive edecek" ifadelerini kullandı. 


Dünya



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016