08 / 05 / 2024

Banana Republic Türkiye pazarından çekilme kararı aldı!

Banana Republic Türkiye pazarından çekilme kararı aldı!

Koleksiyonunda konforundan ödün vermeyenlerin severek kullanacakları zamansız parçalara yer veren Banana Republic, Türkiye pazarından çekilme kararı aldı.


Koleksiyonunda konforundan ödün vermeyenlerin severek kullanacakları zamansız parçalara yer veren Banana Republic, Türkiye pazarından çekiliyor. 

Stiliyle her sezon bir adım önde olmak isteyenlerin markası olarak ön plana çıkan anana Repuclic bu kararını müşterilerine mail yoluyla duyurdu.

SON TARİH 26 MART OLARAK AÇIKLANDI

Kararını müşterilerine mail yoluyla ileten Banana Repuclic, ürün satın alınabilecek, iade ve değişim yapılabilecek son tarihi de ilgili mailde 26 Mart 2022 şeklinde açıkladı. Bildirilen tarih itibariyle Türkiye'deki online ve mağaza faaliyetlerine son vereceğini kaydeden Banana Repuclic, müşterilerine alışverişlerine zengin ürün çeşitliliği ile gapcomtr ve Gap mağazalarından devam edebileceklerini de bildirdi.

Banana Republic Türkiye pazarından çekilme kararı aldı!

YÜZDE 3O'LUK SON İNDİRİM

Stiliyle her sezon bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic Türkiye pazarından çekileceğini açıkladığı mailde müşterilerine yeni bir indirim fırsatını da açıkladı. Banana Republic tarafından açıklanan indirim detaylarına göre, tüm ürünlerde 2 adet ve üzeri alımlarda yüzde 30 daha az ödeneceği belirtildi.

 

Lacoste'da yüzde 25 indirime ek yüzde 10 indirim!