23 / 04 / 2024

Alfemo Mısır'da 3 yeni mağaza açmaya hazırlanıyor!

 Alfemo Mısır'da 3 yeni mağaza açmaya hazırlanıyor!

Yapılan pazar araştırmalarının sonuçlarına göre bölgede en çok beğenilen ve tercih edilen marka olan ALFEMO, bu gelişmelere paralel olarak 2015 yılı sonuna kadar açılacak 3 yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı. Marka, 2015 yılı sonunda Mısır’da tam 6 mağaza ile faaliyet gösteriyor olacak.



Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından ALFEMO, Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan 3 mağazası ile bir yıl gibi kısa sürede Mısır’ın en önemli mobilya markalarından biri oldu. Yapılan pazar araştırmalarının sonuçlarına göre bölgede en çok beğenilen ve tercih edilen marka olan ALFEMO, bu gelişmelere paralel olarak 2015 yılı sonuna kadar açılacak 3 yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı. Marka, 2015 yılı sonunda Mısır’da tam 6 mağaza ile faaliyet gösteriyor olacak.


Halihazırda Kahire’nin en önemli alışveriş merkezi olan City Stars alışveriş merkezinde, Mohandessin bölgesinde, şehrin ana alışveriş bölgelerinden hem Kahirelilerin hem de turistlerin ziyaret ettikleri önemli bir destinasyon olan Nasr City’de bulunan mağazaları ile Mısırlılara hizmet veren ALFEMO, 2 Alfemo Full Concept ve 1 Kids&Teens mağazasını yine Kahire’de açacak.


Alfemo yetkililerinden alınan bilgiye göre: “ALFEMO, 2015 yılı sonunda Mısırlılara 6 mağaza ile hizmet veriyor olacak. Açılacak yeni mağazaların tamamı Kahire’nin en önemli bölgelerinde, en yeni ve prestijli projelerinin içerisinde yer alacak. Bugün, büyük nüfus yoğunluğunun bulunduğu önemli ticari ve kültürel bölgelerde bulunan ALFEMO mağazaları yeni mağaza projeleri ile birlikte, yerleşime yeni açılacak olan, Kahire’nin yeni nüfus yoğunluğunu oluşturacak bölgelerde hizmet verecek”.


Kahire’de 3 Yeni Mağaza, Ardından İskenderiye ve Sharm El Sheikh Mağazaları Açılacak


Kahire’de yeni 3 mağazanın açılmasının ardından, İskenderiye ve Sharm El Sheikh şehirlerinde de mağaza açılması ile ilgili hazırlıklara başlayan ALFEMO, Mısır’da toplam 8 mağaza ile hizmet verecek.


Birinci Yıla Özel Görkemli Kutlama


City Stars Alışveriş merkezinde 1800 m2 alana sahip, içinde Alfemo Home Concept, Kids&Teens ve Sleep Center konsept markalarının tamamını bulunduran mağazanın birinci yılını da görkemli bir etkinlikle kutlayan ALFEMO, konser ve çeşitli sahne şovları, havai fişek, ateş ve ışık şovlarıyla Mısırlılara unutulmaz bir gün yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı kutlamalara ALFEMO Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, firmanın üst düzey yetkilileri, Mısır, Kıbrıs ve Irak Bayileri de katıldı.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri