28 / 04 / 2024

Pendik Meridyen Evleri'nde 750 TL taksitle!

Pendik Meridyen Evleri'nde 750 TL taksitle!

Hayatın başladığı Pendik Meridyen Evleri'nden dairesini şimdi alanlar peşinatı yazın ödeyecek.  12 aydan 360 aya kadar taksit seçeneğinin sunulduğu Pendik Meridyen Evleri'nde aylık 750 liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün  


İnşaat sektöründe çizim, taahüt ve yap-sat alanında faaliyet gösteren Evko Mühendislik ile İngiliz ortağı Meot Yapı'nın ilk projesi olan Pendik Meridyen Evleri'nde hayat başladı. Projede yer alan sınırlı sayıdaki dairenin satışı ise devam ediyor. İstanbul'un Anadolu yakasının son dönemde en hızlı gelişen yerlerinden biri olan Pendik Gözdağı'nda inşa edilen Pendik Meridyen Evleri 5 blokta 137 daireden oluşuyor. 4 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilen Pendik Meridyen Evleri'nde 45 metrekareden 195 metrekareye kadar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler bulunuyor. Pendik Meridyen Evleri'nde dairelerin fiyatı büyüklüğüne ve konumuna göre 95 bin liradan başlıyor 270 bin liraya kadar çıkıyor.

Ödemede kolaylık sağlanıyor
Konutların yüzde 90'ını sattıklarını söyleyen Evko-Meot Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Zengin, “Yaşamın başladığı, hemen teslim dairelerimizde konut tutarının yüzde 25'ini peşin, yüzde 75'ini banka kredisi ile ödemek mümkün. Konut kredilerinin 30 yıl 360 aya kadar yükseldiği bu günlerde ev sahibi olmak ya da iyi bir kira geliri edinmek isteyenlere Meridyen Evleri'nin sunduğu bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz” dedi. Kerem Zengin'in verdiği bilgiye göre Meridyen Evleri'nden daire alanlar yüzde 25'lik peşinatı yaza kadar erteleme imkanına sahip. Her gelir grubuna uygun daire seçeneklerinin bulunduğunu belirten Zengin, aylık taksitlerin de 750 liradan başladığını sözlerine ekledi.

Merkezi konuma sahip
Pendik'in merkezine 1 km, Pendik Devlet Hastanesi ve Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 750 metre mesafede yer alan Pendik Meridyen Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı ve Via/Port Alışveriş Merkezi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Meridyen Evleri, Pendik, Kartal, Kurtköy ve D-100 karayoluyla İstanbul'un diğer bölgelerine hem özel hem de toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilecek bir noktada yer alıyor. Pendik Meridyen Evleri, merkezi konumu ve hastanelere yakınlığı nedeniyle sağlık çalışanları tarafından büyük ilgi görüyor. Özellikle doktorlar, hemşireler ve ilaç şirketlerinin çalışanları Pendik Meridyen Evleri'nden daire kiralamayı tercih ediyor.

0216 379 20 34

http://www.meridyenevleri.com/
[email protected]
 

Projeden görüntüler için tıklayınız...