02 / 05 / 2024

Pendik Sinerji İstanbul Rezidans satılık!

 Pendik Sinerji İstanbul Rezidans satılık!

Yüzde 25 peşinat ile banka kredisi kullanılabilinen Anadolum İnşaat imzalı Pendik Sinerji İstanbul Rezidans satılık daire ve fiyatları...


Anahtar teslimlerinin 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Sinerji İstanbul Rezidans, Anadolum İnşaat tarafından İstanbul'da Pendik'te inşa ediliyor. Sinerji İstanbul Rezidans satılık daire ve fiyat bilgisi haberimizde bulunuyor.


Proje kapsamında hobi odası, kapalı havuz, sauna, fitness, squash, türk hamamı, cep sineması, kapalı- açık çocuk oyun alanları, cafe, yürüyüş parkları gibi imkanlara yer verilen Pendik Sinerji İstanbul Rezidans'ın arsa alanı 6 bin 533 metrekare olarak belirlenirken, inşaat alanı ise 18 bin metrekarelik alana sahip.


Sinerji İstanbul Rezidans satılık daire kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat ile banka kredisinden yararlanabiliyor.


Pendik Sinerji İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları;

- 1 oda 1 salon daireler 139 bin TL'den,

- 2 oda 1 salon daireler 181 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Toplam 158 konut kapasitesine sahip proje, Pendorya, Via Port AVM, Neo Marin, Okan Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Doğa Koleji, Coşkun Koleji, Sabancı Üniversitesi'ne yakın mesafede konumlandırılıyor.



216 446 34 46

www.anadoluminsaat.com.tr

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com