29 / 04 / 2024

Papirus Plaza'da fiyatlar 552 bin dolardan başlıyor!

Papirus Plaza'da fiyatlar 552 bin dolardan başlıyor!

Papirus Plaza içerisinde; kütüphane, spor merkezi, sanat galerisi, mini golf sahası, bilardo, hobi salonları, kafe ve restoranlar, kuru temizmele, kuaför, vale ve concierge servisi ve lostra mevcut


40 bin metrekare A+ sınıf ofis alanına sahip olan Papirus Plaza, 13 katta çağdaş yaşam ve çalışma ortamı sunuyor. Ferko ve Mesa Mesken ortaklığıyla inşa edilen Papirus Plaza, Kağıthane'de yükseliyor.

Aralık 2012'de sahiplerine teslim edilmesi planlanan projenin mimari tasarımı Yüksek Mimar Murat Kader tarafından yapıldı. Tek katta 159 metrekareyle 4 bin 907 metrekare arası değişen alan seçeneklerinin yer aldığı Papirus Plaza, 19 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

158 adet ofisin yer aldığı Papirus Plaza, 13 katlı tek blok olarak hayata geçiriliyor. Papirus Plaza Kağıthane'de ticari ünitelerin fiyatları 552 bin dolar ile 1 milyon 90 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Papirus Plaza'dan bağımsız bölüm sahibi olabilmek için yüzde 50 peşinat ödeniyor. Geriye kalan miktar ise 60 aya kadar vadelendiriliyor.

Papirus Plaza içerisinde; kütüphane, spor merkezi, sanat galerisi, mini golf sahası, bilardo, hobi salonları, kafe ve restoranlar, kuru temizmele, kuaför, vale ve concierge servisi ve lostra mevcut.

212 217 85 55


www.papirusplaza.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com