20 / 04 / 2024

Palmiyepark Teras projesinde 6 bin lira peşinatla satılık 1+1 daire!

Palmiyepark Teras projesinde 6 bin lira peşinatla satılık 1+1 daire!

120 ay yüzde 0.99 faiz oranı sunan Palmiye Park Teras projesinde 1+1 ler 6 bin TL peşinatla satışta


Palmiye Park Teras, yeni yıla yeni evinde kendi de cebi de mutlu girmek isteyenler için ödeme koşullarında kolaylıklar sağlıyor. 120 ay yüzde 0.99 faiz oranı sunan projedeki 1+1’ler 6.000 TL peşinatla satışta.

İzmir’in en hızlı değer kazanan ve deprem güvenliği en yüksek bölgelerinden Çiğli Esentepe’de inşaatı devam eden Palmiye Park Teras, toplam 136 daireden oluşuyor.

10 bin 469 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Teras’ta  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Teras’taki dairelerin Eylül 2013’te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Projenin ardında CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi’nin imzası var. İzmir’de inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil  eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir ve Zirvekent’ten sonra yeni projeleri arasına Teras’ı ekledi. 

Bütün dairelerin deniz manzaralı olduğu, modern mimari tasarımıyla bölgedeki diğer projeler arasında sıyrılan Teras’ta 24 saat güvenlik, yüzme havuzu, çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları, teleskoplu yıldız terası, açık otopark ve manzara bahçesi gibi olanaklar da bulunuyor. Teras, yeşil alanları kadar komşusu olduğu 10.000 metrekarelik parkla da doğanın içinde bir hayat vaat ediyor.

Palmiye Park Teras,

-      Katip Çelebi Üniversitesi ne 5 dakika

-      Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ne 7 dakika

-      Bornova ve Alsancak a tek vasıtayla 30 dakika

-      Sasalı Doğal Yaşam Merkezine 9 dakika

yakınlıkta olup, otoban bağlantısı ve metro hattı ile tüm İzmir ve çevresine şehir içi trafiğine girmeden ulaşım rahatlığı sunuyor.

 

0 232 462 50 60

www.palmiyepark.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler