29 / 03 / 2024

Palmiye Park Zirvekent 6 ay sonra teslim!

Palmiye Park Zirvekent 6 ay sonra teslim!

Palmiye Park Zirvekent te ev sahibi olanların dairelerinin teslim edilmesine 6 ay kaldı. İnşaat hızla yükselirken, satışlar da hızla devam ediyor!


Her dairenin İzmir Körfezi’nin eşsiz manzarasına hakim olduğu Palmiye Park Zirvekent’te ev sahibi olanların dairelerinin teslim edilmesine 6 ay kaldı. İnşaat hızla yükselirken, satışlar da hızla devam ediyor. 7 katlı 4 bloktan meydana gelen Zirvekent’te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan toplam 147 daire yer alıyor. Çiğli Egekent’te konumlanan Zirvekent, şehrin en sağlam zeminine sahip bölgelerinden birinde bulunması nedeniyle depreme karşı güvenlik sağlıyor. Zirvekent, bölgedeki diğer projelere oranla birçok artı özellik taşıyor. Bölgedeki ilk 24 saat güvenlikli site olmasının yanı sıra çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları, teleskoplu yıldız terası ve manzara bahçesi gibi zengin sosyal olanaklarıyla da yaşam kalitenizi artırmayı hedefliyor.

Yapılan araştırmalara göre ev arayanların en büyük önceliklerinin başında inşaatı yapan şirketin güvenilirliği geliyor. Zirvekent projesinin arkasında İzmir’de iz bırakan birçok binada imzası olan Ege Yapı ve CDS Yapı (Veryeri ve Dağıstan) girişimi bulunuyor. Ege Yapı’nın inşaatını tamamladığı projeler arasında Kipa Balçova, Gürel Residence, Özel Kent Hastanesi ve SEV İlköğretim Okulu yer alıyor.

Zirvekent, hem merkezi hem de şehrin gürültüsünden uzaklaşabileceğiniz bir konumda. Açıkhavada yürüyüş yapmayı sevenler için sitenin hemen önündeki 15 bin metrekarelik park büyük bir avantaj. Ayrıca Zirvekent, İzmir’de en temiz havayı soluyabileceğiniz mevkiide yer alıyor. Sitenin Egekent otobüs/minibüs son durağına komşu olması büyük bir ulaşım kolaylığı sağlıyor. Otomobil kullananlar için de otoban bağlantısı ve metro hattı ile tüm İzmir ve çevresine şehir içi trafiğine girmeden ulaşım rahatlığı sunuyor. Zirvekent’te yeni bir hayata başlamak isteyenler için anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 ay yüzde 1,09 ile kredi imkanı sunuluyor.

0232 462 50 60

www.palmiyepark.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler