06 / 05 / 2024

Palmiye Mimarlık ve Mühendislik şirketi kuruldu!

Palmiye Mimarlık ve Mühendislik şirketi kuruldu!

Palmiye Mimarlık ve Mühendislik Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi; İstanbul'un Kağıthane bölgesinde Harun Topçu ve Kazim Küçükal tarafından kuruldu


Firmanın iş konusu; Konu ve amacı için gerekli her türlü makine ve tesis ile gayrimenkul iktisap edebilir, bunları kiraya verebilir veya kiraya alabilir. Gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa süknahakkı gayrimenkul mükellefiyet kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis edebilir ve yukarıda sayılan konularda üçüncü şahıslaravekalet edebilir. Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için, sahip olduğu menkul ve gayrimenkuller üzerinde üçüncü şahıslara ipotek tesis eder, şirket sağlanacak bilumum krediler ile şirketçe girişilecek taahhütlerin teminatı olarak ipotek tesis eder veya ettirir. Şirket ipotekleri uzatır, değiştirir, fek eder. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gayrimenkulleralır satar ipotek eder irtifak gibi ayni haklar iktisap edebilir bunlar başkalarına devir ve ferağ edebilir teminat olarak gösterebilir alacaklarına karşılık menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir verebilir inşaat ifraz ve tevhid kat irtifakı kat mülkiyeti tesis eder ipotekleri uzatır değiştirir fes eder kiralar kiraya verir her çeşit iltizamı ve tasarrufi işlemlerde bulunabilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehinkefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

100 bin TL sermaye değerine sahip olan şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;
1- Harun Topçu- 67 bin TL.
2- Kazim Küçükal- 33 bin TL.

Palmiye Mimarlık ve Mühendislik Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin Müdürlüğü'nü Harun Topçu ve Kazim Küçükal yapacak.

Adres: İstanbul Kağıthane, Sanayi Mh. S.Selim Cd. N.54/47


Alper Hamitoğlu / konuttimes.com