02 / 05 / 2024

Palm City Antalya projesinde satışlar devam ediyor!

Palm City Antalya projesinde satışlar devam ediyor!

Palm City projesi Antalya Yeşilbayır bölgesinde hayata geçiriliyor


 

Yeşilbayır’da Palm Cıty Konutlarının ve genel olarak Yeşilbayır bölgesinin gelişimi Uluslararası Antalya Üniversitesi’nin 2012-2013 eğitim öğretim sezonunda eğitime başlaması ve yeni kurulacak iki farklı üniversiteye ait kampüslerin açılmasıyla hızla artacak.

 

Palm City Antalya,  Ankara otoyolu üzerinde, şehir merkezine 16, Antalya uluslararası hava limanına 25 dakikalık mesafede, palmiyelerin eşlik ettiği çok özel peyzaj uygulamalarının yer aldığı 118 dönümlük bir arazi üzerinde kuruldu.

Konumu nedeniyle Antalya’nın nem, gürültü, sıcaklık ve kış aylarında yaşanan  hava kirliliği gibi bilinen tüm olumsuzluklarından uzaktadır. Nem oranının şehir merkezine göre yüzde 40 daha az olduğu, kent ormanının oksijen deposunu içerisinde barındıran Palm Cıty konutlarında, Antalya’nın en büyük fitness merkezi sadece sizin kullanımınıza ayrılıyor. Palm City Sports Center’da yer alan açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, fitness, step, squash  salonları, sauna ve buhar banyoları, bilardo ve masa tenisi seçenekleri ile konforun sağlıkla yaşanmasını sağlıyor. Palm Cıty Center içerisinde günlük yaşam  ihtiyaçlarının sağlanabileceği kuaför, masaj ve restaurant olanakları da mevcut.

Site içerisinde bulunan ICCA Çocuk Kulübü, çocuklarınızın okul öncesi eğitimi için bir basamak oluştururken; Cambridge Üniversitesi onaylı uluslar arası ICCA İlköğretim okulunda 5-14 yaş arası çocuklar eğitim görebiliyor. Antalya’nın kaliteli,  renkli ve modern yüzünü yaşama geçiren, konfor ve estetiğin bir arada sunulduğu Palm City Konutlarında,  3+1 ve 4+1 ve tek kalan 5+1 villa seçenekleriyle  sizi bekliyor.

Palm City Laguna Evleri 272 metrekare ve 232 metrekare büyüklüğünde  4 veya 3 odalı olarak yapıldı. Bahçe katındaki dairelerin bahçe kullanım hakları daireye ait.  Her daire çift araç kapasiteli  kapalı garaja sahip olup, evinizden  garaja asansörle ulaşılmaktadır. Dairelerin 24 saat güvenliği, siteyi çevreleyen elektronik bariyeri ve paratonerleri, hırsız  ve yangın alarmları, depreme dayanıklı inşaat teknolojisi radye temel, jeneratör, zayıf akım rölesi, mantolama ve güçlü yalıtımı(yüzer döşeme sistemi), 110 ton su deposu,4 aşamalı arıtma sistemi,3 camlı alüminyum doğramaları ve kanallı klima sistemleri sayesinde arzulanan iklim keyfiyle birlikte enerji tasarrufu da sağlıyor. Dilerseniz Laguna’ya ismini veren 3 bin 500 metrekarelik özel gölet manzaralı, dilerseniz göz alabildiğine uzanan Toros dağları manzaralı daireleri seçebilirsiniz.