02 / 05 / 2024

Özyurtlar Gaziantep projesi bu yıl satışa çıkıyor!

Özyurtlar Gaziantep projesi bu yıl satışa çıkıyor!

Sinpaş'tan sonra Özyurtlar İnşaat da Gaziantep'e konut projesi inşa edecek!


 

Özyurtlar İnşaat, 2012 yılı içinde, Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt un memleketi olan Gaziantep de yeni bir konut projesi başlatmayı planlıyor.

 

Gaziantep, Türkiye nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Akdeniz Bölgesi arasında bulunan aynı adlı ilin merkez şehri. Güneydoğu’da şehir olarak en fazla nüfusu barındıran Gaziantep, sanayi ve gelişmişlik bakımından da birinci sırada yerini alıyor. Gaziantep, Şehitkamil, Şahinbey olmak üzere iki metropol ilçeye ayrılıyor.

Ayrıca Gaziantep, Türkiye nin hâla yaşanılan en eski kent. Dünya nın da hâlâ yaşanılan en eski kentlerinden biri. Bunların yanında Gaziantep, Türkiye sanayisi ve ticaretinde de çok önemli bir yer tutuyor. Bunun sebepleri arasında Gaziantep in Anadolu ile Orta Doğu arasında bir konumda bulunması ve liman kentlerine yakınlığı… Gaziantep in simgeleri arasında Gaziantep Kalesi, baklava , antepfıstığı ve bakırcılık bulunuyor.

Özyurtlar Şirketler Grubu nun temellleri, 1990 yılında Esenyurt ta yapı malzemeleri satışı yapan 25 metrekarelik bir mağaza da atıldı. Uzun yıllar yapı market sektöründe hizmet veren firma, var olduğu süre boyunca profesyonel çalışma anlayışı ve ileri görüşlü uzman kadrosu ile müşterilerinin her zaman yanında oldu. Yapımarket sektöründe belli bir büyüklüğe ulaştığını düşünen Özyurtlar Şirketler Grubu nun kurucusu Tamer Özyurt, 2005 yılında inşaat sektörüne adım atarak konut ve işyeri yapımına başladı.

Yapı malzemeleri alanında faaliyet göstermenin tecrübesi ile güçlü adımlar atan firma, Bahçeşehir - Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt ta Tasarımcılar İş Merkezi, üç etaptan oluşan Gardencity projesi ve Esenkent - Bahçeşehir arasındaki Ntepe Bulvarı nda yer alan Ntepe Evleri ile inşaat sektöründeki yerini sağlamlaştırdı. Özyurtlar Şirketler Grubu, 2010 yılı Mayıs ayında temelini attığı Ntowers ve Aralık ayında satışa sunduğu Nmerkez le de bölgesinde güçlü bir inşaat firması haline geldi. Şirket en son Özyurtlar Residence projesini satışa sunmuştu.

www.ozyurtlar.com

 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri