29 / 03 / 2024

Özbir Evler 1. Etap satışa çıkıyor! 5 bin TL peşinatla!

Özbir Evler 1. Etap satışa çıkıyor! 5 bin TL peşinatla!

Özbir İnşaat, Özbir Evler projesinin birinci etabını bu hafta satışa sunacağını açıkladı!


Özbir Evler 1. Etap projesi bu hafta dev bir kampanya ile satışa sunuluyor. Özbir İnşaat’ın inşa edeceği Özbir Evler projesinde 2 oda ve 1 salondan oluşan 120 metrekarelik daireler 5 bin TL peşinatla satılacak. Projede hemen tapu ve anahtar teslimi yapılacak.

Esenyurt Devlet Hastanesi nin yakınında yer alan Özbir Evler projesinin metrobüse yürüme mesafesi 2 dakika. E5’e 1 dakika uzaklıktaki Özbir Evler Tem’e ise 2 dakika mesafede. Özbir Evler’den 2 dakika içinde Torium, MediaMarkt, Carrefour, Migros, Real ve Bauhaus gibi alışveriş merkezlerine ulaşım da mümkün.

Merkezi uydu sisteminin bulunacağı Özbir Evler projesi ferah bir konseptte tasarlandı. Çift Camlı PVC doğrama kullanılan dairelerde modern ve kullanışlı hazır mutfak, antre ve banyolarda 1. sınıf seramik, kartonpiyer, salon ve odalarda ithal laminat parke, dekoratif çelik kapı, balkon ve merdivenlerde dayanıklı alüminyum korkuluklar, dış cephede çevre şartlarına mukavemetli silikon esaslı boya, iç mekanlarda silinebilir kaliteli saten boya, cam önleri, balkonlar ve merdivenlerde mermer kullanıldı.

BARIŞ YAPI A.Ş.

Talat Paşa Mahallesi

Fatih Sultan Mehmet Caddesi

No:9  Esenyurt-İstanbul-TÜRKİYE

Tel:  (0090)212-699 83 86

Fax: (0090)212-450 20 06

www.barisyapi.com.tr