18 / 04 / 2024

Otopia Beylikdüzü projesinde metrekaresi 15 dolara kiralık galeri!

Otopia Beylikdüzü projesinde metrekaresi 15 dolara kiralık galeri!

    Autopia projesi Beylikdüzü’nde hayayta geçirildi. Projede kiralık galerilerin metrekaresi 15 dolar!


 

 

 

Beylikdüzü’nde inşa edilen Autopia projesinde birinci ve ikinci el otomobil galerileri bulunacak. Otomobil alışveriş merkezi konseptiyle inşa edilen Autopia projesi 150 milyon dolar yatırımla hayata geçti.

 

Autopia projesini Gül İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat gerçekleştirdi. Autopia’nın yaşam alanları ve otoparkı, otomobilseverlerin yanında ailelerin de rahat bir şekilde ziyaret edebilmeleri için tasarlandı. Yetkili otomobil servisleri, sigorta, araç alım-satım şirketleri ve bankalar, tüm işlemlerin hızlı ve kolayca yapılmasına olanak sağlıyor.

Autopia'nın açılışı çok yakında yapılacak. Autopia'da galerilerin kiralama metrekare birim fiyatı 15 dolar. Satılık alanların metrekare birim fiyatı 1.950 dolardan başlıyor. Klasik, antika otomobiller, özel otomobil sergileri ve koleksiyonlarının yanında motosiklet, bisiklet, deniz araçları, akülü araçlar ve maket uçakların yer alacağı Autopia projesinde otomobil yedek parça, aksesuar ve tuning mağazalar bulunacak.

46 bin 761 metrekarelik alana kurulan Otopia projesi 181 bin 609 metrekare inşaat alanına sahip. Projedeki toplam ünite sayısı 515.

0 212 853 33 13

http://www.autopia.com.tr