02 / 05 / 2024

Oto World Asya projesi için düğmeye basıldı!

Oto World Asya projesi için düğmeye basıldı!

Has Şirketler Grubu, İstanbul Anadolu yakasının ilk Otomobil AVM si olacak olan Oto World Asya projesinin arsasını satın aldı ve proje çalışmalarını tamamlamak üzer


 

Has Şirketler Grubu, İstanbul Anadolu yakasının ilk Otomobil AVM’si olacak olan Oto World Asya projesinin arsasını satın aldı ve proje çalışmalarını tamamlamak üzere. Proje ‘nin lansmanı Nisan ayı içerisinde başlayacak.

İstanbul Avrupa yakasında faal ve yapılmakta olan 5 oto çarşısı olmasına rağmen bugüne kadar henüz Anadolu yakasında bir Oto Avm projesi hayata geçirilememişti.

 Sabiha Gökçen Havaalanı nın hemen karşısında ve E-5 – TEM bağlantı yolu üzerinde bulunan Oto World Asya projesi Viaport AVM ye ve TEM e 2 kilometre, Pendorya AVM ye 4,5 kilometre, Neomarin AVM ye 5 kilometre, Divan Asya Otel e 5,5 kilometre, The Green Park Otel e 6,5 kilometre, Marintürk e, Pendik sahile, E-5 e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

E5 - TEM Bağlantı yolundan giriş ve çıkışı olan 330 metre yola cephesi bulunan Oto World’de 300 adet 1.El Showroom,2.El Galeri,Oto Servis, banka,noter ve cafe-restaurantlar yer alacak.  

 

HAS ŞİRKETLER GRUBU

www.otoworld.com.tr

Tel : 0 216 663 14 50 (pbx)