28 / 03 / 2024

Olimpia Park 2'de yeni kampanya! Önce otur sonra öde! 215 bin TL'ye!

Olimpia Park 2'de yeni kampanya! Önce otur sonra öde! 215 bin TL'ye!

Çınar Olimpia Park'ta büyüklükleri 117 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunuluyor. Önce otur sonra öde kampanyasıyla satışa sunulan Çınar Olimpia Park 2'de fiyatlar 215 bin TL ile 255 bin TL arasında değişiyor


Metar Grup tarafından Bağcılar'da inşa edilen Çınar Olimpia Park'ın yoğun talep görmesi üzerine, projenin karşısındaki arsada inşa edilen Çınar Olimpia Park 2'nin satışları başladı.

12 bin metrekare alana inşa edilen Çınar Olimpia Park projesinde 508 konut yer alıyor. 11 katlı, 9 blokta 196 konuttan oluşan Çınar Olimpia Park 2 bölgenin en özel projesi olarak konumlanıyor.

Geniş sosyal yaşam alanlarının yer aldığı Çınar Olimpia Park'ta büyüklükleri 117 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunuluyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Önce otur sonra öde kampanyasıyla satışa sunulan Çınar Olimpia Park 2'de fiyatlar 215 bin TL ile 255 bin TL arasında değişiyor. Proje kapsamında yer alan konutlar için yüzde 25 peşinat veriliyor ve geri kalan kısmı 10 yıla kadar vadelendiriliyor.

Metar Grup'un 2007 yılında inşasına başladığı Çınar Olimpia Park'ın yoğun talep görmesi üzerine projenin hemen karşısındaki arsada inşa ettiği Çınar Olimpia Park 2 avantajlı noktalarıyla öne çıkıyor.

Yaşamın devam ettiği Çınar Olimpia Park ve satışlarına yeni başlanan ikinci etapta; açık ve kapalı olimpik yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, tenis, voleybol ve basketbol sahaları, fitness ve sauna yer alıyor. Projede ayrıca kontrollü site girişinden kesintisiz güvenlik hizmetine, kat erişimli otoparklara, entegre kamera sistemine kadar birçok detay mevcut durumda.

Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nin yanında inşa edilen Çınar Olimpia Park, bölgenin merkezi konumunda yer alıyor. Ulaşım açısından birçok

merkezi noktaya avantajlı konumda yer alan proje Atatürk Havalimanı'na 8, Tekstil Kent'e 3, İSTOÇ'a 3, Mahmutbey Gişeleri'ne 4, Bahçelievler'e 6, Bakırköy'e 7, Topkapı'ya 8, Yenikapı'ya 9 ve Eminönü'ne 11 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projedeki konutların teslimatları yıl sonu yapılacak.

0 212 634 42 43

www.cinarolimpiapark.com

Çınar Olimpia Park'tan görüntüler için tıklayınız...


Kübra Genç/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler