27 / 04 / 2024

Ofis Lamartine Taksim'de kiralık ofislerin metrekaresi 28 dolar!

 Ofis Lamartine Taksim'de kiralık ofislerin metrekaresi 28 dolar!

Taksim'de inşa edilen Ofis Lamartine'de kiralık ofislerin metrekare fiyatı 28 dolardan başlangıç gösteriyor...


Dinamik atılımlarıyla dikkat çeken, değişimin mimarı İş GYO, İstanbul’un en işlek semti Taksim’de modern, simgesel, yeni bir butik ofis projesinin düğmesine bastı. İş GYO ofis sektöründeki deneyimini, yüksek standartları ve kalitesinin yanı sıra, çevresel dokuya saygılı Ofis Lamartine ile taçlandırıyor.  



Taksim, İş GYO ile yepyeni ve modern bir ofis binası kazanıyor. Projenin yapılacağı alan, Taksim’deki Lamartin ve Cumhuriyet caddelerinin kesiştiği noktadaki 578 metrekarelik parselde yer alıyor. 1. sınıf ofis binası olarak tasarlanan projenin toplam kiralanabilir alanının 3.856 m2, toplam proje maliyetinin ise satın alım bedeli hariç yaklaşık 4 milyon 100 bin ABD doları olacağı ifade ediliyor. Metrekaresi 28 dolardan başlayan fiyatlarla kiralanan Ofis Lamartine konumu ve sunduğu yeniliklerle hem ihtiyaçları karşılıyor hem de yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor. 


Son dönemde hayata geçirilmeye başlanan yayalaştırma projesinin de katkı sağlayacağı Taksim’de yer alacak proje, lokasyonu itibarıyla oldukça merkezi ve güçlü bir konumda bulunuyor. Yayalaştırma projesi kapsamında İstanbul, kendine yakışacak bir meydana sahip oluyor. Trafikten, egzoz dumanında, gürültüden uzak, yeşilliğin içinde insanların rahatça nefes alabildikleri alanların olduğu bir düzenleme getiriliyor. Ofis alanlarının bulunduğu bölgelerde en çok gereksinim duyulan bu unsurlar yayalaştırma projesi kapsamında Taksim’e değer katarken projemiz için de önemli bir ayrıcalık oluşturuyor. Ulaşım açısından trafik karmaşasının olmadığı bir bölge yaratılırken, gürültü kirliliğinden de arındırılmış nezih bir çalışma ortamı sunuluyor. Modern görünümlü ancak civar dokuya da uygun bir şekilde tasarlanan ofis binasındaki kiracı karmasının ise yerli ve yabancı, sektöründe uzman şirketler olması öngörülüyor. 


İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Ofis Lamartine’i Aralık 2012 tarihinde işlevsel hale getirmeyi planlıyoruz. Şu an çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Ofis kiralamalarımız başladı. İş dünyasının ilgisinden memnunuz. Bölgedeki ofis binalarının çoğunlukla eski apartmanlardan dönüştürülerek kullanılıyor olması, projenin sunacağı yeni ve yüksek standartlara sahip ofis özelliğini ön plana çıkarıyor.”




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri