17 / 05 / 2024

Nurol Tower, Mart ayında satışta!

Nurol Tower, Mart ayında satışta!

Nurol GYO nun Nurol Tower projesi önümüzdeki Mart ayında satışa sunulacak!


 

Nurol GYO’nun Nurol Tower projesi Çağlayan daki eski Yıldız Teknik Üniversitesi nin 7 dönümlük arazisine inşa edilecek. Geçtiğimiz Ocak ayında satışa sunulması planlanan projenin lansmanı Mart ayına ertelendi.

 

Nurol Tower projesi Çağlayan Adliye Sarayı na 300 metre mesafede inşa edilecek. Proje 29 kattan oluşacak. Tek kule halinde hayata geçecek olan Nurol Tower’da ev-ofis-ev gibi yeni bir konsept kullanılacak. Bölgede konuta ve ofise olan talep yoğunluğu nedeniyle bu iki fonksiyon bir arada hayata geçirilecek. Bağımsız bölümler istenirse konut, istenirse ofis olarak kullanılabilecek. Nurol Tower projesinde butik bir de çarşı bulunacak.

İnşaatına başlanan Nurol Tower projesi 2014 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak. Proje ayrıca Leed Gold sertifikasına da aday. Nurol Tower, cephesinden çatısına, aydınlatmasından mekanik sistemlerine kadar son teknoloji kullanılarak maksimum enerji verimliliği esas alınarak tasarlandı.

150 milyon dolar yatırım değerine sahip olan Nurol Tower da benzer nitelikteki binalara göre takriben yüzde 40 enerji tasarrufu hedefleniyor. Nurol Tower da kullanılan boya ve yapı kimyasalları insan sağlığına zarar vermeyen cinsten seçiliyor.

http://www.nurolgyo.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri