04 / 05 / 2024

Newada nerede

Newada nerede

Newada projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı Marmara Denizi'nde kıyısı olan İdealtepe semtinde bulunuyor


 

Newada projesinin inşa edildiği İdealtepe,Maltepe nin Çınar ve Feyzullah mahalleri arasında kalan bir mahallesi... 50. Yıl Korusu semtin en büyük parkı olma özelliğine sahip. Kartal, Maltepe, Pendik ilçelerine giden hemen hemen her otobüs ve minibüs İdealtepe den geçiyor. Kadıköy istikametinden bu ilçelere giden tüm araçlar ile İdealtepe ye ulaşabiliniyor. Ayrıca tren istasyonu bulunuyor. Haydarpaşa Tren Garı tren ile 20 dakikada İdealtepe ye gidebilirsiniz. Yapımı devam eden Kadıköy-Kaynarca Metrosu ile de İdealtepe ye gidebilmek mümkün. Yeni yapılan E-5 köprüsü ile Kayışdağı, Ataşehir, Başıbüyük, Samandıra ve sahil yoluna ulaşım oldukça kolay sağlanıyor.

Newada projesi 20 ve 26 katlı iki blok halinde inşa ediliyor. Projede toplam 288 daire bulunuyor. Tüm dairelerde bulunduğu kata ve konumuna göre özel teraslar yer alıyor. Newada projesini ML Yapı İnşaat hayata geçiriyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında inşaatına başlanan Newada projesi 2013 yılının Ağustos ayında tamamlanacak ve projede yaşam başlayacak.  Prens Adaları ve deniz manzaralı Newada projesinde 2 kulenin arasında yer alan misafir karşılama resepsiyonu, 1055 metrekarelik açık havuz,  160 metrekarelik kapalı havuz, fitness, hamam, sauna ve kapalı sosyal tesisler bulunuyor. Newada giriş katında toplam 2 bin 500 metrekarelik bir alanın ayrılmış olduğu butik, kuru temizleme, restoran, market gibi işyerleri ile site sakinlerinin yararlanabileceği servis bölümleri yer alıyor.

0216 383 92 92

http://www.newada.com.tr/