28 / 03 / 2024

Nevİstanbul Çekmeköy Evleri'nde satılık 2+1'ler 353 bin 400 TL!

Nevİstanbul Çekmeköy Evleri'nde satılık 2+1'ler 353 bin 400 TL!

Nevİstanbul projesinde 123 150 metrekare alana sahip 2+1 ler 353.400 447.750 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor


Çekmeköy’de inşa edilen ve yüzde 65 oranında tamamlanmış olan Nev İstanbul’da dairelerin satışına 15 Ekim 2011 tarihinde başlandı. ‘Markalı konut’ konseptinin en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday olan ‘Nev İstanbul’ projesi ayrıcalıklı fiyatları ve sunduğu ödeme kolaylıklarıyla da dikkat çekiyor.

Yaklaşık 30 yıllık başarılı sigortacılık geçmişinde kazandığı güveni emlak sektörüne taşıyan Avrupa Holding, inşaat ve gayrimenkul geliştirme şirketi MOM Yapı’nın ‘Nev İstanbul’ projesi ile konut ve akılcı yaşam alanları inşası alanına da iddialı bir giriş yaptı.

 

Avrupa Holding’in gücünü ve büyük ölçekli ofis binaları inşasındaki tecrübesini arkasına alan MOM Yapı’nın ilk projesi Nev İstanbul, sektörün son dönemdeki gözde lokasyonlarından Çekmeköy’de inşa ediliyor. Yüzde 65 oranında tamamlanan projede satışlar 15 Ekim 2011 tarihinde başladı. Nev İstanbul Evleri, Haziran 2012’de sahiplerine teslim edilecek.

 

Tümü kendi alanlarının önde gelen markalarıyla dekore edilen daireleri ile ‘markalı konut’ konseptinin en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday ‘Nev İstanbul’da, büyüklükleri 58 ile 242 metrekare arasında değişen 239 daire bulunuyor. Proje ile 1+1’den 4+1’e kadar dört farklı daire tipi ile 20 nin üzerinde farklı metrekare alternatifi sunuluyor. Fiyat avantajıyla benzer projeler arasından sıyrılan proje şimdiden gerek yatırımcıların gerekse tüketicilerin ilgisini üzerine çekiyor.

 

Projede yer alan 65–71 metrekare alana sahip 1+1’lerde fiyatlar 191.900–210.900 TL arasında değişiyor. 123–150 metrekare alana sahip 2+1’ler 353.400–447.750 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. 3+1 daireler 159–198 metrekarelik alana sahip, fiyatları ise 452.200–576.650 T.L arasında değişiyor. Projedeki 222 metrekare alana sahip 4+1’ler ise 630.800TL fiyat ile alıcılara ulaşıyor.  

 

Peşin ödemelerde indirimler yapılıyor. Ödeme alternatiflerinde Vakıfbank, Garanti ve Bank Asya’dan konut kredisi kullanılabiliyor.

 

Ödemelerin %5’i peşin, %20’si MOM YAPI Vadeli olarak gerçekleştirilebiliyor. Alıcılar, Ocak 2012’de ödemenin %10’unu, Haziran 2012’de (teslimde) %10’unu gerçekleştirip, geriye kalan %75’i banka kredili olarak ödeyebiliyor. Ayrıca %25 peşin geri kalanı ise 24 ay faizsiz taksit seçeneği de bulunuyor.

Projesi Tago Mimarlık Ofisi’nden Japon mimar Tatsuya Yamamato tarafından çizilen Nev İstanbul’un 340 araç kapasiteli kapalı otoparkı bulunuyor. 7 bloktan oluşan Nev İstanbul, 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde projelendirilen 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Konut alanı olarak kullanılan 32 bin metrekarede, blokların oturum alanı 3 bin 235, sosyal tesislerin oturum alanı ise 475 metrekare.

MOM Yapı’nın gücünü, çatısı altında bulunduğu Avrupa Holding’in 30 yılı aşan deneyiminden aldığını belirten MOM Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı, Nev İstanbul’un inşasının sorunsuz olarak finanse edildiğini belirterek şunları söyledi: “Nev İstanbul MOM Yapı’nın ilk projesi olması açısından büyük bir öneme sahip, bir anlamda prestij projesi de diyebiliriz. Bu nedenle ‘maketten satış’ yöntemini değil; finansal gücümüzü de ortaya koyan, projenin tamamlanmasına yakın bir zaman diliminde satışa başlamayı tercih ettik. Markalı konut üretiminde ne denli ciddi, müşteri odaklı ve güvenilir olduğumuzu kanıtlayan Nev İstanbul’da yaşayacak olanların tek yapmaları gereken hareketli mobilyaları ile taşınmak olacak. 239 daireden oluşan butik projenin, hedef kitlesinin ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılayacağına inanıyoruz. Biz Nev İstanbul’u ‘Akıllı’ değil, ‘Akılcı’ bir proje olarak adlandırıyoruz. Örneğin, dairelerde klima altyapısını hazır olarak sunuyoruz. Ayrıca duş kabinleri, ebeveyn odalarında, giriş holünde ve büyük dairelerin diğer bölümlerindeki dolap ve çamaşırlıkların tamamı, hiçbir ek masrafa gerek bırakmadan, hazır durumda daire sahiplerini bekliyor.”

Nev İstanbul’un sakinlerine toplu yaşamın tüm olanaklarından yararlanılabilen, kapalı ve açık hava spor aktivitelerinin yapılabildiği kaliteli yaşam alanı sunduğunu kaydeden Murat Balcı, yönetimi proje henüz inşa aşamasındayken planlandığı için, Nev İstanbul’da güvenliğin en üst düzeyde olacağına dikkat çekti. Balcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Sektöre ‘merhaba’ dediğimiz Nev İstanbul ile tüketicinin evini satın alırken verdiği paranın tam karşılığı kalitede bir eve sahip olmasını ve yaptığı yatırımın zaman içinde benzerleri arasında en kazançlısı olmasını amaçlıyoruz. MOM Yapı olarak, mevcut arazi stoğumuzu en iyi şekilde değerlendireceğimiz yeni projelerimize en kısa süre içinde başlamak arzusundayız. İkinci projemizi İstanbul Taşdelen mevkiinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”

 

Balcı, Nev İstanbul’un konum olarak oldukça avantajlı ve kolay ulaşılabilen bir bölgede bulunduğunu; Şile Otobanı’na ve ihalesi onaylanan Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

0216 527 28 03

www.nevistanbul.com

 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri