28 / 04 / 2024

NART Business Center'la tek günde ofis sahibi olun!

NART Business Center'la tek günde ofis sahibi olun!

Dünya’nın birçok kentinde iş dünyasının tercihi artık hazır ofislerden yana. NART Business Center da müşterilerine; telesekreterlik hizmetlerinden internete, toplantı salonlarından, full ekipmanlı ofislere kadar her türlü imkanı sağlayan konforlu bir ortam sunuyor



Ofis açmak için yoğun uğraş, zaman ve masraf gerektiği bir gerçek. Modern çağda yaşayan insanın an itibariyle değişen koşullara ayak uydurması ve fırsatları yakalayabilmesi gerekiyor. Tek günde ofis sahibi olma fikri işte bundan kaynaklanıyor. NART Business Center, dakikalar içinde ev ortamı kadar rahat bir ofise kavuşmanızı sağlıyor.

NART Grup şirketlerinden MLN Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık’ın hazır ofis markası NART Business Center, istenen büyüklükte ve tam donanımlı bir ofis sahibi olma avantajı veriyor. İstanbul Levent’te Kanyon AVM’nin hemen yanındaki Polcenter’da 5 bin metrekarelik yatay alanda faaliyet gösteren firma, esneklik gösterebilecek bir yapıda farklı büyüklüklerde hazır ofis seçenekleri sunuyor. Sözleşme imzalar imzalamaz hazır ofiste çalışma olanağı sunan şirket, 2 ile 50 kişi arasındaki toplantı salonlarını saatlik, yarım veya tam günlük kullanma olanağıyla da fark yaratıyor. Toplantı salonlarında ihtiyaç duyulabilecek projeksiyon(yansıtma), perde, LCD, kablosuz internet erişimi, ikramlar ve ücretli servis bulunuyor.

7/24 kullanılabilecek durumda, istenen kişi sayısı ve ebatlarda bulunan ofis, gerekli tüm ekipmanları içerisinde bulunduruyor. Kişiye özel telefon hattı ve cihazı, kablolu ve kablosuz internet hizmetleri, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, temizlik hizmetleri ile bütün alt yapı hizmetleri NART Business Center müşterilerine hizmete dâhil olarak sunuluyor. 

Telefon hizmeti içerisinde özel sekreterlik ve gelen aramaların yönlendirilip, iletilmesi de mevcut. Ayrıca toplantılar için gelen müşterilerin karşılanması hizmeti de NART Business Center tarafından verilmekte. Kısacası her ayrıntı düşünülerek oluşturulan ofisler, müşterilerin tüm isteklerini karşılamayı hedefliyor.



Sanal Ofis imkânı da var

Sanal ofis hizmetleri olarak da kullanılabilecek posta adresi, gelen postaların teslim alınması ve e-mail ile bildirilmesi, şirkete özel telefon hattı ve gelen aramaların şirket mesajıyla karşılanması, mesajların alınması ve e-mail ile bildirilmesi gibi hizmetler bulunuyor.

30 adet hazır ofisin bulunduğu ve 34 adedinin de hazırlanmakta olduğu NART Business Center şimdiden  %65 doluluk oranına sahip.

Türkiye’nin tek katta yatay alanda en büyük ofisi olma özelliğine sahip olan NART Business Center’ın, yatırım bedeli arsası dahil 10.000.000 $. 100 kişilik yemek ve kokteyl verebilme kapasitesine sahip Art Cafe’yi de içerisinde barındıran mekân, 1 Kasım itibariyle 100 kişilik toplantı salonunu da faaliyete geçirecek.

NART Business Center hâlihazırda; ilaç, sigorta, danışmanlık, gayrimenkul, gıda, hukuk, eğitim, sigorta ve emlak brokerliği gibi sektörlerde faaliyet gösteren yerli ve yabancı birçok firmanın içerisinde bulunduğu 90’a yakın bağımsız şirkete ve ülkemizin önemli sivil toplum örgütlerinin dernek merkezine ofis olanağı sağlıyor.