01 / 05 / 2024

Narkule’de tatil kampanyası!

 Narkule’de tatil kampanyası!

Tepe İnşaat'ın İstanbul Maltepe'de hayata geçirdiği Narkule projesinde ev alanlara hediye tatil kampanyası devam ediyor



Tepe İnşaat tarafından Maltepe’de gerçekleştirilen Narkule projesi 27 katlı tek blok halinde 2+1 ve 3+1  olmak üzere iki farklı daire tipinden oluşuyor. 

Toplamda 108 adet dairenin yer aldığı projede alanları 100 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteren daireler son sahiplerini bekliyor. Projede kalan 4 dairenin sahibi hediye olarak Çeşme ve Avrupa'da tatil kazanacak.

Narkule Maltepe projesinde satışı süren son konutlar brüt 100 metrekare ve 2+1 tipinde.  Bu daireler 465 bin TL ile 475 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. 

projede 6 gece-7 gün boyunca sürecek Sheraton Çeşme tatili ve 3 gece-4 gün Avrupa seyahati devam ediyor. Projede ayrıca 48 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor.

Beyaz eşyada Bosch, mutfak dolaplarında Tepe Mutfak ve banyolarda ise Vitra marka ürünlerin tercih edildiği dairelerde, daire sahiplerinin konforu göz önünde tutuluyor. 

Narkule'nin sosyal alanları arasında sauna, fitness salonu, spor tesisleri ve sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Narkule projesi E-5’e 4 kilometre, Bağdat Caddesi’ne 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 18 kilometre uzaklıkta konumlanarak ulaşımı kolaylaştırıyor.


444 4 627

http://www.narkule.com.tr

Gülay ODABAŞI