21 / 05 / 2024

Narin Park Erguvan Sitesi'nden öğretmenlere özel kampanya! 79 bin TL'ye! Yüzde 15 indirim!

Narin Park Erguvan Sitesi'nden öğretmenlere özel kampanya! 79 bin TL'ye! Yüzde 15 indirim!

Martı GYO, öğretmenler günü kampanyası kapsamında Çerkezköy Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Haftası'nda gerçekleştirdiği satışlardan elde ettiği gelirin yüzde 5'ini Van'daki öğretmenlere bağışlayacak


Martı GYO, öğretmenler günü kampanyası kapsamında Çerkezköy Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Haftası'nda gerçekleştirdiği satışlardan elde ettiği gelirin yüzde 5'ini Van'daki öğretmenlere bağışlayacak. 30 Kasım'a kadar sürecek bu özel kampanya kapsamında ayrıca, Erguvan Sitesi'nden ev alan tüm öğretmenlere yüzde 15 indirim uygulanıyor. İstanbul'a 45 dakika mesafede bulunan Narin Park, modern daireleri ve sosyal yaşam alanlarıyla sakinlerine pek çok avantaj sunuyor.

56 metrekare ile 229 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı Narin Park Erguvan Sitesi, 36 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılıyor. 23 farklı tipte dairenin bulunduğu projede 250 metrekare yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, açık otopark alanı, jeneratör, her blokta su deposu, görüntülü dijital intercom sistemi, kapalı sosyal tesis alanı, açık spor alanları (basketbol, tenis, voleybol sahası), her daire için ayrı depo alanı, her blokta TSE standartlarında yüksek hızlı 2 adet asansör, ankastre beyaz eşyalar, kombili ısıtma sistemi, özel dış mekan peyzaj uygulaması, 24 saat güvenlik mevcut.

Narin Park Erguvan Sitesi'nde bir oda bir salon dairelerin fiyatları 79 bin lira ile 84 bin lira, iki oda bir salon dairelerin fiyatları 113 bin lira ile 132 bin lira, üç oda bir salon dairelerin fiyatları 146 bin lira ile 214 bin lira, beş oda bir salon dairelerin fiyatları ise 264 bin lira ile 269 bin lira arasında değişen fiyatlarla müşteriye sunuluyor.

Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvankent Sitesi, hayallerdeki yaşamı ve evi tüm ayrıntılarıyla Çerkezköy'de hayata geçirdi. Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projesi olan inşa edilen Narin Park Erguvan Kent, İstanbul'a 35 dakika mesafede bulunuyor. Proje Silivri'ye 20 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 45 dakika uzaklıkta yer alıyor.

444 71 17

www.narinparkevleri.com

Narin Park Projesi'nin görselleri için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı