15 / 05 / 2024

Narcity'de 305 bin TL'ye! Son 5 konut!

Narcity'de 305 bin TL'ye! Son 5 konut!

Dış cephedeki renk kombinasyonu, farklı balkon yapıları, manzarasıyla dikkat çeken Narcity projesinde son 5 konutun satışı devam ediyor


Okul, hastane, alışveriş merkezlerinin ortak noktasında yükselen Narcity, sahile yakınlığıyla daire sakinlerine farklı bir yaşam sunuyor...

Projenin adı: Narcity.

Projenin lokasyonu: Maltepe.

Yapan şirket: Tepe İnşaat San. A.Ş.

Satış pazarlama müdürü: Berna ERKARTAL.

 İnşaata başlama tarihi: Ocak 2006.

İnşaatı bitirme tarihi: Eylül 2010.

Toplam arsa alanı: 147 bin 383 metrekare.

Toplam inşaat alanı: 285 bin metrekare.

Ticari alanlar: Market ve kafe-restaurant bulunuyor.

Sosyal donatılar: Fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, dvd salonu, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahası, gezi alanları ve özel olarak düzenlenmiş peyzaj alanları yer alıyor.

Konut sayısı: 1.306.

Konut bilgileri: 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 4+1 bahçe dubleks dairelere seçenekleri yer alıyor.    

Projedeki en ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: Son 5 konutun satışının sürdüğü projede daire fiyatları 305 bin TL ile 430 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Ödeme koşulları: Projeden ev sahibi olmak için yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan konut bedeli 120 aya kadar konut kredisi olarak ödeniyor.

Projedeki binaların kat yükseklikleri: 5, 7 ve 9 katlı.

Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 5000 kişi.
        
Projenin ayırt edici özelliği: ‘Benim Enerjik Evim' konseptiyle hayata geçirilen Narcity, dış cephedeki renk kombinasyonu, farklı balkon yapıları, manzara gibi unsurlarıyla alışılagelmiş tek yüzlü, bütün mekanları aynı yöne bakan ve diğer yapılarla iç içe olma ihtimali çok azaltılmış bir modern kent projesi olarak yükseliyor. Minimum 5 maksimum 9 katlı yapıların, 3 açık 1 kapalı yüzme havuzu ve diğer tüm sosyal yaşam alternatiflerinin içinde bulunduğu ve
yeşilliğin hakim olduğu peyzaj düzeninde nar ağaçlarıyla oluşturulan özel bir yaşam merkezi oluşturuldu.                        

Projede anneler için neler düşünüldü: Fitness salonu ve sauna

Projede babalar için neler var: Açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortları…

Projede çocuklar için neler düşünüldü: Kamunun hizmetine sunulan Tepe İnşaat İlköğretim Okulu ve kreş, ayrıca her etapta çocuk oyun alanları bulunuyor.

Projede aileler için neler var: Genelde profesyonel, genç, çalışan aileler yer alıyor. Komşuluk ilişkilerini pekiştirebileceği sosyal mekanlar, gezi alanları, seyir terasları rahatça yaşabilecekleri güvenli bir ortam mevcut durumda.

Projede yalnız yaşayanlar için neler düşünülmüş: Yalnız yaşayanlar için sosyal donatı alanları ile birlikte şu an da faaliyette olan cafe,  spor salonu, market bulunuyor. Rahat edebilecekleri genişlikte bulunan 1+1 daireler 24 saat güvenlik hizmeti ile sunuluyor.

Projeye en yakın anaokulu ve kreş: Projenin yakınlarında Özel Sihirli Dünya Kreş ve Çocuk Evi, Yuva Yumurcak, Çiçeğim Çocuk Evi, Altın Yunus Çocuk Evi ve Kırlangıç Çocuk Yuvası bulunuyor. Bu kreşler projeye yaklaşık 5–7 kilometre mesafede yer alıyor. Ayrıca projeye sadece 4 kilometre mesafede olan ve harika bir dogaya sahip Marmara Eğitim Köyü içerisinde yer alan kreş ve anaokulu da çok iyi eğitim veren kurumlar arasında..

Projeye en yakın özel ilköğretim: Projeye en yakın özel ilköğretim okulu sadece 4 kilometre uzaklıkta olan Marmara Eğitim Köyü içerisinde yer alıyor. Bunun yanı sıra projeye 4–7 kilometre mesafede yer alan bazı özel ilköğretim okulları da; Günhan İlköğretim Okulu, Maltepe Gökyüzü İlköğretim Okulu, Nilüfer Coşkun İlköğretim Okulu ve Yasar Cimilli Coşkun İlköğretim Okulu.

Projeye en yakın devlet okulları: Proje içerisinde Tepe İlköğretim Okulu yer alıyor. Proje çevresinde yaklaşık 3–7 kilometre alan içinde yer alan devlet okulları da 120.Yıl Ziraat Bankası İlköğretim Okulu, Adnan Kahveci İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Emine-İbrahim Pekin İlköğretim Okulu, Evliya Çelebi İlköğretim Okulu, Kadir Has İlköğretim Okulu, Nezahat-Aslan Ekşioğlu İlköğretim Okulu.

Projeye en yakın kolej: Yaklaşık 4 kilometre mesafede bulunan Marmara Eğitim Köyü bünyesinde bulunan Marmara Koleji projeye en yakın kolej. Proje yakınında bulunan diğer bazı kolejler ise şunlar; Özel Günhan Koleji, Gökyüzü Okulları, Coşkun Koleji.

Projeye en yakın devlet liseleri: Projeye yaklaşık 4–7 kilometre mesafede bulunan bazı devlet liseleri de Kadir Has Anadolu Lisesi, Mehmet Salih Bal Ticaret Meslek Lisesi, Handan Hayrettin Yelkikanat Anadolu Meslek Lisesi, Maltepe Lisesi, Maltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Maltepe Anadolu Lisesi, Maltepe Ticaret Meslek Lisesi, Orhangazi Lisesi, Atilla Uras Lisesi.

Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Proje içerisinde Tepe Sağlık Ocağı bulunuyor. Projeye yaklaşık 4–7 kilometre mesafede olan poliklinik ve hastaneler ise Başıbüyük Sağlık Ocağı, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Egitim ve Araştırma Hastanesi (Sanatoryum), Özel Delta Hospital, Özel Maltepe Bölge Hastanesi, Özel Sema Hastanesi, Özel Kardelen Tıp Merkezi, Maltepe Tıp Merkezi, Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Maltepe Verem Savaş Dispanseri, Zümrütevler Sağlık Ocağı.

Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: Projeye en yakın akaryakıt istasyonları 3–4 kilometre mesafede bulunan E–5 karayolunun hemen üst kısmında yer alan Opet ve Shell ile E–5 üstünde yer alan Petrol Ofisi.

En yakın alışveriş merkezi: Proje içerisinde alışveriş yapılabilecek bir çarşı bulunuyor. Projeye en yakın alışveriş merkezleri ise; yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Maltepe Grandhaus, 7-8 kilometre mesafede bulunan Maltepe Carrefour, yaklaşık 10-12 kilometre uzaklıkta bulunan Kozyatağı Carrefour, Metro, Optimum alışveriş merkezleri.

Havaalanlarına olan uzaklığı: Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na da yaklaşık 55- 60 kilometre mesafede yer alıyor.

Anayollara olan uzaklığı: TEM otoyoluna 7 kilometre, E- 5'e 4 kilometre.

Projenin mimarı: NSMH Mimarlık Hizmetleri (Nevzat Sayın)

0216 444 4 NAR (627)
www.narcity.com.tr

Projeden görüntüler için tıklayınız... 


       



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı