19 / 04 / 2024

My Towerland'de son 150 konut altın anahtarlarıyla sahiplerini bekliyor!

 My Towerland'de son 150 konut altın anahtarlarıyla sahiplerini bekliyor!

Ağaoğlu imzasıyla Ataşehir'de inşa edilen My Towerland'de son 150 konut altın anahtarlarıyla sahiplerini bekliyor...


Ağaoğlu’nun My Towerland Ataşehir Projesi’nde çok özel ve değerli bir kampanya başlıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte My Towerland Ataşehir projesindeki son etap 150 konut altın anahtarlarıyla sahiplerini bekliyor. 


Anadolu yakasının en değerli ve merkezi yerinde yer alan My Towerland Ataşehir projesindeki son etap 150 ev için düzenlenen kampanya kapsamında daire sahipleri yeni evlerinin kapısını saf altından yapılmış anahtarlarıyla açacaklar. 


My Towerland Ataşehir’in yapımına 2009 yılının Aralık ayında başlandı. İnşaatı tamamlanan projede büyüklükleri 80 metrekare ile 322 metrekare arasında değişen toplam 2.535 konut yer alıyor. İstanbul’un uluslararası finans merkezi olmaya hazırlanan Ataşehir’de yer alan My Towerland Ataşehir’deki son 150 konut için fiyatlar 586,000 ile 1.938.000 TL arasında değişiyor. Cazip ödeme koşullarının sunulduğu My Towerland Ataşehir’de daire sahipleri evlerinin kapılarını Ağaoğlu tarafından özel olarak yaptırılan altın anahtarları ile açacaklar. My Towerland projesinden %5 peşinat ile Mart 2014’te yüzde 30’luk ara ödeme ve kalan tutar banka kredisi kullanılarak ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca Ağaoğlu kredisi ile yüzde 50 peşin geri kalan tutar 18 aya kadar faizsiz taksit imkanı da diğer seçenek olarak sunuluyor.


My Towerland Ataşehir hem yatırım ve hem de oturum için cazip 


Ataşehir’de kurulan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yarattığı yüksek ilginin yanı sıra bölgede son yıllarda alışveriş merkezlerinin, sosyal ve spor alanlarının artması My Towerland Ataşehir’i yatırım ve oturum açısından cazip hale getiriyor.


Ağaoğlu My Towerland Satış Ofisi:

Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı, Sedef Caddesi No:1 Ataşehir -İstanbu

444 6 777 

www.agaoglu.com.tr

www.mytowerland.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler