28 / 03 / 2024

Modern Collection iletişim!

 Modern Collection iletişim!

Dumankaya'nın İstanbul Başakşehir projesi olan Modern Collection iletişim bilgileri...


Modern Collection, İstanbul Avrupa Yakası'nda Bahçeşehir semtinde konumlandırılıyor. Yüzde 1 peşinat ile 30 aya kadar vadelendirme ile konut sahibi olma fırsatı devam ediyor.


Modern Collection iletişim bilgileri:


- Proje hakkında detaylı bilgi almak, sorularınızı cevaplandırmak için (212) 672 88 98 no'lu telefon numarasından satış ofisine bağlanabilirsiniz.


- Proje detaylarını incelemek için www.dumankayamoderncollection.com ve www.dumankaya.com web adreslerine giriş yapabilirsiniz.


- Projeyi gidip yakından görmek istiyorsanız Sanayi Mahallesi Hoşdere - Bahçeşehir Yolu No:22 Esenyurt / İSTANBUL adresine gidebilirsiniz. 



Modern Collection yol tarifleri:

-Ispartakule - TEM otoyolundan nasıl gelebilirim?


TEM'den geliyorsanız; Bahçeşehir / Ispartakule çıkışından giriniz, Bahçeşehir Camisi sağınızda kalacak şekilde kavşaktan sola dönünüz ve ilerleyiniz. 2. kavşaktan sağa dönerek düz devam ediniz. Anayol'a çıkışta tekrar sağa dönerek ortalama 1 km sonra Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz



-E-5 ten nasıl gelebilirim?

E-5 otoyolu üzerinden Beylikdüzü İstikametine doğru ilerleyiniz. Avcılar'dan sonra Haramidere Kavşağı'ndan sağa Bahçeşehir - TEM otoyolu istikametine dönünüz. Yaklaşık 5 km sonra gişelerden önce son çıkıştan sağa dönünüz. Opet benzin istasyonundan 500 m sonra kavşaktan sola dönünüz. Sağınızda Bahçeşehir, solunuzda Esenkent kalacak şekilde ana yolu takip ediniz. Ortalama 2 km ileride yer alan Boğazköy'e ilerlemeden, Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.



-Esenyurt - TEM otoyolundan nasıl gelebilirim?

TEM'den geliyorsanız; Esenyurt çıkışından giriniz, Akbatı AVM'yi solunuzda göreceksiniz. 3.kavşaktan sağa dönerekanayolu takip ettiğinizde 100mt ileride opet benzin istasyonunu göreceksiniz. Kavşaktantan sola dönünüz ve Hoşdere - Bahçeşehir levhası yönünde ilerleyiniz. Karşınıza çıkacak kavşağın solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.



672 88 98


www.dumankayamoderncollection.com


www.dumankaya.com



Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com