02 / 05 / 2024

Modern Collection Dumankaya nerede?

 Modern Collection Dumankaya nerede?

Modern Vadi projesinin bir etabı olarak hayata geçirilen 430 konut kapasitesine sahip Modern Collection Dumankaya nerede?


4 blok halinde tasarlanan Modern Collection projesi, Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Modern Vadi'ye ait bir etap olarak tasarlanan Modern Collection Dumankaya nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.


Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Toplam 430 adet konuta yer verilen Modern Collection'da yer alan bloklar 12 ve 13 kat ile yükseliyor.


Konut büyüklükleri ise 64 metrekare ile 232 metrekare arasında büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Teslimlerin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanan Modern Collection Dumankaya nerede?


Modern Collection Dumankaya nerede?

Modern Colleciton projesi Dumankaya tarafından Sanayi Mahallesi Hoşdere - Bahçeşehir Yolu No:22 Esenyurt / İstanbul adresinde yaşama geçiriliyor.


Projeye ulaşmak için;

-E-5 otoyolu üzerinden Beylikdüzü İstikametine doğru ilerleyiniz. Avcılar'dan sonra Haramidere Kavşağı'ndan sağa Bahçeşehir - TEM otoyolu istikametine dönünüz. Yaklaşık 5 km sonra gişelerden önce son çıkıştan sağa dönünüz. Opet benzin istasyonundan 500 m sonra kavşaktan sola dönünüz. Sağınızda Bahçeşehir, solunuzda Esenkent kalacak şekilde ana yolu takip ediniz. Ortalama 2 km ileride yer alan Boğazköy'e ilerlemeden, Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşmış oluyorsunuz.


-Esenyurt çıkışından giriniz, Akbatı AVM'yi solunuzda göreceksiniz. 3.kavşaktan sağa dönerek anayolu takip ettiğinizde 100 metre ileride Opet benzin istasyonunu göreceksiniz. Kavşaktan sola dönünüz ve Hoşdere - Bahçeşehir levhası yönünde ilerleyiniz. Karşınıza çıkacak kavşağın solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.



672 88 98

www.dumankaya.com

www.dumankayamoderncollection.com

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com