05 / 05 / 2024

Modakent'te metrekaresi 1.590 TL'ye!

Modakent'te metrekaresi 1.590 TL'ye!

Müşterilerine birçok ödeme kolaylığı sunan Modakent Çekmeköy'den ev alırken Akbank ve Garanti Bankası'nda kredi başvurusunda bulunanlar Modakent'e özel şartlardan faydalanabiliyor


Kaba inşaatı tamamladıktan sonra satışa çıkarılan Modakent, Çekmeköy projesi için Akbank ve Garanti Bankası ile işbirliğine girdi. Müşterilerine birçok ödeme kolaylığı sunan Modakent Çekmeköy'den ev alırken Akbank ve Garanti Bankası'nda kredi başvurusunda bulunanlar Modakent'e özel şartlardan faydalanabiliyor.

Çekmeköy'de hayata geçirdiği projesinde her bir ayrıntıyı büyük bir titizlikle ele alan Modakent müşterilerinin hayatını satın alma aşamasında kolaylaştırmaya başlayan Modakent, farklı ödeme seçenekleri sunuyor.

Her bütçeye uygun farklı alternatifler
Ev sahibi olmak isteyenlere nakit ve vadeli ödeme olanağı sunan Modakent, üç farklı ödeme seçeneği öneriyor: Peşin ödeme yapmak isteyenler yüzde 6 indirimden faydalanırken teslim tarihine kadar ödemeyi taahhüt edenler yüzde 3 indirimden faydalanabiliyor. Ödemelerini teslim tarihinde tamamlayacak tüketiciler ise yüzde 5 peşinat verdiklerinde istedikleri dairenin sahibi oluyor. “Taşınınca öde” seçeneğinde ise 5 bin TL verdikten sonra kalan meblağ Eylül-Aralık 2011 veya Mart-Haziran 2012 arasında ödenebiliyor. Her tür ödeme seçeneğinde, anlaşmalı bankalarla çalışılarak yüzde 75'e kadar kredi almak mümkün. Öne çıkan bir başka kolaylık ise peşin alımlarda geçerli olan yüzde 6 indirimin “yüzde 25 peşin, kalan yüzde 75'i banka kredisiyle” ödeme seçeneğinde de uygulanıyor olması.

Müşterilere sundukları ödeme kolaylığını değerlendiren Modakent Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gökçe “Projeye gösterilen ilgiden son derece memnunuz.  Kaporasını yatırıp dairesini belirleyen müşterilerimiz hariç , projenin yüzde 40'ını satmış bulunuyoruz.  İlgiden çok memnunuz” dedi.

Yakında fiyatta bir değişikliğe gidileceğini dile getiren Gökçe, “Satışlarımıza metrekare fiyatı 1.590 TL  birim fiyatıyla Nisan ayı sonuna kadar devam edeceğiz. Yine planladığımız gibi projenin yüzde 60'ı satıldığında küçük bir fiyat iyileştirmesi daha yapacağız” dedi.

http://www.modakent.com/ 
[email protected]

0216 484 0 484

Projeden görüntüler için tıklayınız