06 / 05 / 2024

Miran Yapı, Haramidere'de yeni projeye başlıyor!

Miran Yapı, Haramidere'de yeni projeye başlıyor!

    Miran Yapı Organizasyon’un yeni projesi Haramidere’de, Regnum Astrum Towers ve Solarkent’in yanı başında yükselecek!


 

 

 

Miran Yapı’nın yeni projesi Esenyurt Haramidere’de inşa edilecek. 9 Aralık 2011 tarihinde tapusu alınan projenin mimarisi Hasan Sökmen tarafından çizildi. Projenin zemin ve jeoloji etüdüne Kaya Mühendislik tarafından 6 Şubat 2012 tarihinde başlandı. Sökmen bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında otuza yakın 5 yıldızlı otel tasarımını gerçekleştirdi ve hizmete açtı. Vegas tarzı temalı otelleri Aksu - Topkapı Palace mimari konseptini MNG Firmasıyla başlatarak Türkiye’de temalı otellerin trend halinde gelmesinde büyük rol oynayan Sökmen, Topkapı Palace projesinden sonra Venezia Palace, Green Palace ve Titanic oteli mimari projelerini, Kremlin Palace iç mimari ve dekorasyon projelerini de tamamlayıp son yılların gözde olan Aksu, Lara bölgelerinin palas tipi ve temalı otellerle biçimlendirilmesinde görev aldı. Halen yurtiçi ve yurtdışında üç adet 5 yıldızlı otelin planlamasını yapıyor. Ünlü mimarın hayata geçen projeleri arasında Hotel Kaya Artemis (Kıbrıs), WOW Kremlin Palace (Antalya), Hotel Catamaran, Hotel Miracle, WOW Topkapı Palace bulunuyor.

 

İmar işlemlerinin Birlik Harita tarafından 7 Şubat 2012 tarihinde başladığı projenin kat karşılığı inşaatı ile ilgili görüşmeler yüklenici firmalar ile devam ediyor. Şua Yapı ve Uluhan Grup ortam konsorsiyum teklifinde bulundular. Bu teklif yönetim kurulunda değerlendiriliyor.

Miran Yapı’nın yeni projesi önümüzdeki Mayıs ayında satışa sunulacak. Projede yaklaşık 35 katlı 4 blok, yaklaşık 14 katlı 3 blok bulunuyor. Projede ayrıca otel ve hastane de bulunacak. Yeşil alanlara da yer verilecek olan projede çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları, basketbol sahası gibi spor alanları bulunacak.

Miran Yapı Organizasyon

Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No:13 Esenyurt/İstanbul

Telefon: 0212 450 33 33

Email: [email protected]

www.miranyapiorganizasyon.com

Nagihan Arat



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri