29 / 04 / 2024

Meydanbey Quasar İstanbul ulaşım!

 Meydanbey Quasar İstanbul ulaşım!

Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası'nın bulunduğu alan üzerinde Meydanbey ve Viatrans ortaklığında konumlandırılan Meydanbey Quasar İstanbul ulaşım bilgileri...


Meydanbey Quasar İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası üzerinde inşa edilen proje, Viatrans ve Meydanbey ortaklığı ile inşa ediliyor.


Meydanbey Quasar İstanbul projesi, 23 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Emlak Konut iştiraki ile konumlandırılan Meydanbey Quasar İstanbul projesi, 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. 


Meydanbey Quasar İstanbul ulaşım!


Meydanbey Quasar İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası üzerinde yer alıyor. Projeye, www.viatrans.com.tr sayfasından yada 0212 275 63 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Metrekare birim fiyatlarının 6 bin dolardan başlayıp 11 bin dolara kadar yükseldiği Meydanbey Quasar İstanbul projesi, karma bir proje olarak konumlandırılıyor. Meydanbey Quasar İstanbulprojesinde konutlar 75 metrekareden başlıyor 765 metrekareye kadar yükseliyor.


Meydanbey Quasar İstanbul projesinde konut, ofis, otel, mağazalar ve kültür sanat merkezi de bulunuyor.


Projede toplamda 257 konut ve 58 ofis bulunuyor.


Meydanbey Quasar İstanbul projesinde anahtar teslimleri 2015 yılında egrçekleştirilecek.


www.viatrans.com.tr

0212 275 63 00


Melek GÜNER/Konuttimes.com