27 / 04 / 2024

Metropol İstanbul bugün basına tanıtılıyor!

 Metropol İstanbul bugün basına tanıtılıyor!

Ataşehir'de inşa edilen Metropol İstanbul bugün basına tanıtılıyor...


Ataşehir'de TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. ve Varyap - Gap İnşaat Ortak Girişimi ile inşa edilen Metropol İstanbul, bugün saat 1'de satış ofsinde basına tanıtılıyor.


Jennifer Lopez'in de sakinleri arasına katıldığı Metropol İstanbul'un basın toplantısına, Jennifer Lopez, Gap İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Taçyıldız ve Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş katılıyor.


2015 yılında tamamlanacak olan Metropol İstanbul; rezidans, alışveriş merkezi ve rekreasyon alanlarıyla kendi sınıfında dünyanın en büyük karma projelerinden biri olacak. 


700 bin metrekare yekpare inşaat alanı ile dünyanın en büyük projelerinden birisi olarak yükselen Metropol İstanbul, üç yüksek bina ve yaklaşık 2000 bağımsız üniteden oluşuyor. 


Antensiz 250 metre yüksekliğindeki Metropol Kule’nin yakında lanse edileceği projede rezidans bloklarından satışa çıkan kısmın ise yüzde 75’i satılmış durumda. Metropol İstanbul, finans, iş dünyası ve modanın yeni merkezi olmaya hazırlanıyor. 


Finans merkeziyle bütünleşik bir yapıda kolayca erişilebilen, içerisinde 400 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi ‘Metropol Catwalk’u barındıran Metropol AVM’nin, yılda yaklaşık 22 milyon ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.


0 (216) 455 68 73 - 455 66 13 

www.metropolistanbul.com



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Satışa çıkacak projeler