23 / 04 / 2024

Mesa-Nurol Kirazlıbahçe Sitesi'nde 500 bin TL'ye! İcradan!

Mesa-Nurol Kirazlıbahçe Sitesi'nde 500 bin TL'ye! İcradan!

Küçükçekmece 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Köyü, 596 ada, 3 parselde yer alan Mesa-Nurol Kirazlıbahçe Sitesi 1. Kısım A2 Blok 8. kat 28 nolu konutu satışa sunuyor


Küçükçekmece 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Köyü, 596 ada, 3 parselde yer alan Mesa-Nurol Kirazlıbahçe Sitesi 1. Kısım A2 Blok 8. kat 28 nolu konutu satışa çıkardı. Taşınmazın kıymeti 500 bin TL. Mesa-Nurol Kirazlıbahçe Sitesi içinde yer alan konutun alanı brüt 190 net 145 metrekare. Dairenin satışı 18 Ekim 2011 günü saat 10.00'da Küçükçekmece 3. İcra Müdürlüğü'nde yapılacak.
2010/2550 Tal.

Küçükçekmece 3. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE 3. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

DOSYA NO: 2010/2550 Tal.

Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, adedi, evsafı;
GAYRİMENKULUN TAPU KAYDI: İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Köyü, tapunun 596 ada, 3 parselde kayıtlı gayrimenkulun 179/50257 arsa paylı A2 Blok 8.kat 28 nolu bağımsız bölümün tamamı.

İMAR DURUMU: Başakşehir Belediye Başkanlığı imar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 26.05.2009 tarihli yazısına göre, Başakşehir Belediyesi sınırları dahilinde bulunan ; Hoşdere F21d19b3d pafta, 596 ada, 3 parsel numaralı taşınmazın 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama Planına göre, konut alanı imarlı, Blok Nizam, Emsal=0.50 ve 1.50 j yapılaşma şartlarındadır.

GAYRİMENKULUN HALİ HAZIR DURUMU: Satışa konu taşınmaz; Hoşdere Köyü, Mesa-Nurol Kiralıbahçe Sitesi 1.Kısım A2 blok 8.kat, 28 nolu adreste bulunmakta olup ulaşım TEM otoyolu, E-5 ve trenle (Ispartakule durağı) sağlanabilmektedir. Bölgede her türlü kamu alt ve üst yapı hizmetleri mevcuttur. Çarşı pazar ve alışveriş merkezlerine nispi uzaklıktadır. Site günümüz modern yapılaşma anlayışı ile projelendirilmiştir. Sitenin çevresi güvenlik duvarları ile çevrili olup ayrıca 24 saat güvenlik elamanı mevcuttur. Siteye giriş ve çıkışlar güvenlik denetimlidir. Şife bahçesi bakımlı peyzajı yapılmış, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu ve sosyal tesis donatıları mevcut ve düzenlidir. Kullanılır durumdadır.

Toplam 13 blok, 311 adet bağımsız bölümden oluşan site içerisinde taşınmazın yer aldığı 20 katlı A2 blok, betonarme karkas sistemle inşa edilmiş olup bu blokta toplam 65 adet daire bulunmaktadır. Binada 2 adet asansör mevcut olup, merdiven kovası zemin ve duvarları granit kaplanmıştır. Her daire için iki araçlık kapalı otopark alanı ayrılmıştır. Daire brüt 190 m2 olup net 145 m2 kullanım alanına sahiptir. 1 salon, dört oda, 2 banyo, 1 giyinme (sandık) odası ve salonda güney cepheli Bahçeşehir göl havzasına bakan 7,5 m2 alanlı balkon bulunmaktadır. Balkon duvarları kısmen alüminyum kompozit malzeme ile kaplanmıştır. Balkon korkuluk küpeşteleri alüminyum imalattır. Ayrıca bütün dairenin pencere doğramaları alüminyum imal .ve ısı camlıdır. Yerden ısıtma sistemi mevcut olup sıcak su merkezi sistemden temin edilmektedir. Daire giriş kapısı çelik kapı diğer iç mekan kapıları mobilya kapıdır. Mutfak, antre ve hol zeminleri granit seramik, salon ve dört adet odanın zeminleri lamine parke kaplamalıdır. Mutfakta günümüz anlayışına uygun modern tarzda mutfak dolabı yer almaktadır. Full ankastre cihazları mevcuttur. Banyolarda zeminler seramik, duvarlar özel pvc duvar kağıdı ile kaplıdır. Gömme rezervuarlı askılı klozet, hilton lavabo, panel küvet ve temperli cam duşakabin sistemleri ile donatılmıştır. | Antre, hol ve banyolar spot aydınlatmalı olup dairede yangın güvenlik ikaz sistemi mevcuttur. Duvarlar su bazlı simli saten boyalı, tavanlar beyaz plastik boyalı ve bütün alanlarda kartonpiyer mevcuttur. Salonda siplit klima vardır. Dairede kullanılan bütün malzemeler nitelikli olup özenli işçilikle inşa edilmiştir.

TAŞINMAZIN KIYMETİ: Satışa konu taşınmazın tamamı 500.000,00.-TL.sı değerdedir.

SATIŞ ŞARTLARI YERİ VE ZAMANI: 1-) Taşınmazın birinci satışı Küçükcekmece 3. İcra Müdürlüğünde 18.10.2011 günü 10.00-10.10 saatleri arasında yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile en çok artırana ihalesi yapılacaktır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmadığı takdirde, en çok artıranın taahhüdü baki kalmak kaydı ile taşınmazın satış 10 gün uzatılarak, yine Küçükcekmece 3. İcra Müdürlüğü'nde 28.10.2011 günü 10.00-10.10 saatleri arasında ikinci açık artırması yapılacak, bu artırmada da muhammen kıymetin %40'ını, satış masraflarını, satış isteyenin alacağına rüchanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-) Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde pey akçesi veya bu miktar milli bir bankanın teminat mektubunu vermesi lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu satım harcı, dellaliye resmi ve birikmiş vergiler satış bedelinden ödenecektir, ihale damga pulu bedeli, tapu alım harcı, tahliye ve teslim masrafı ve K.D.V. alıcıya aittir.

3-) İpotek sahibi alacaklılar ile diğer ilgililerin (+) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarının dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4-) İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizindan müteselsilen mesul olacaklardır, ihale fark ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden ödenecektir.

5-) Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilecektir.

6-) tapuda kayıtlı tüm alakadarlara gayrimenkul satış ilanı tebliğ edilmediği takdirde İ.İ.K.nun 127. maddesi gereğince işbu gayrimenkul satış ilanı Nanen tebliğ olunur.

7-) Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2010/2550 TALİMAT sayılı dosya numarası ile müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur
(İc.İf.K.126) (+) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

İlanı görmek için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri