28 / 04 / 2024

Merter Platform Fashion Park basına tanıtıldı!

 Merter Platform Fashion Park basına tanıtıldı!

Merter'de Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Gayrimenkul ortaklığı ile inşa edilen Merter Platform Fashion Park basına tanıtıldı...


Markalaşmış profesyonel çalışanları ve deneyimi ile sektörde yeni bir dönem açan Eroğlu Gayrimenkul’ün, sektördeki klişeleri yıkarak karma kullanımlı projelerin bir adım önüne geçtiği Platform Merter Fashion Park projesi çok yakında açılıyor.


Eroğlu Gayrimenkul’ün Doğa Şehircilik ortaklığında hayata geçirilen Platform Merter projesi, Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul’un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumuyla geleceğin iş, ticaret ve yaşam merkezi olarak kurgulandı.


Uluslararası ticaret hacmi bakımından İstanbul’un en önemli merkezlerinden Merter’de rezidans, suit, ofis, sport center ve Fashion Park bölümlerinden oluşan bölümleri ile moda ve ticareti bir araya getiren Platform Merter, yatırımcıya kar sağlamakla kalmıyor, kentsel dönüşüm açısından da önemli bir süreç başlatıyor.


20 bin metrekare alanda kurgulanan Platform Merter Fashion Park, dünya markası olan ve bu yolda ilerleyen moda ve tekstil markalarını, modern ve fonksiyonel bir biçimde aynı çatı altında toplayan, Türkiye’nin ilk ve tek moda merkezi olacak. Merter’de dükkânları ofislere, dar sokakları rahat showroom’lara, çarşıları ticaret merkezine dönüştürecek olan Platform Merter Fashion Park, Avrupa’nın moda ve ticaret temalı en önemli merkezi olarak planlandı.


Türkiye’nin markaları Platform Merter’de uluslararası arenaya açılacak Markaların ihtiyacı olan; defile, sergi alanları, geniş showroomlar, restoran, kafe ve sosyal

alanlar, kısacası moda ve tekstil ile ilgili tüm detayların mükemmel olarak kurgulandığı Platform Merter Fashion Park’ta farklı ihtiyaçlara yönelik tam 110 mağaza yer alıyor. Fashion Park; tekstil sektörünün, dünyaya çok daha hızlı entegre olabileceği, iş hacmini genişletebileceği ve ihracatını arttırabileceği yeni ve modern yüzü, yeni dünya markalarını oluşturmada önemli bir üs olarak konumlandı. Moda ve tekstil piyasasındaki firmalar burada yer aldıklarında, ticaretlerini kendileri gibi güçlü markalarla, modern ve güçlü bir konseptte yapıyor olacaklar. Öte yandan toptan tekstil alıcıları da, modern bir merkezde, tek bir noktada zahmetsizce ticaret yapmanın keyfini sürecek.



444 37 97

www.platform-merter.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler