28 / 04 / 2024

Merkez Residence görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin dolara!

Merkez Residence görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin dolara!

Göğüş Yapı, Ankara'nın ardından İstanbul'da da şehir merkezlerinde yeni projelerini konumlandırmak üzere harekete geçti. Kuruluşunun 10. yılında sektöre “Merkez Residence” kavramı ile yeni bir konsept kazandıran Göğüş Yapı, İstanbul'da eşzamanlı olarak dö


Göğüş Yapı, “Merkez Residence” projeleriyle İstanbul'a yeni bir soluk getiriyor. Göğüş Yapı'nın alışveriş merkezlerine ve sosyal yaşam içerisinde metropol hayatına uyumlu dört yeni projesi; uzun süren fizibilite çalışmalarından sonra İstanbul Avrupa yakasında Beşiktaş-Şişli lokasyonunda iş merkezlerine yakın noktalara inşa edilecek. Haziran 2011'de başlayacak ilk proje ve bunu takiben inşa edilecek üç projenin detayları hakkında bilgi veren Göğüş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş,”merkez residence” kavramı ile sektöre yeni bir konsept kazandırdıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Yoğun iş temposu içerisinde insanların en kıymetli şeyinin zaman olduğunu düşünerek hayatın ve yaşamın merkezinden uzaklaşmadan tüm iş merkezlerine yakın, trafik sorunundan uzak, İstanbul'un en çok tercih edilen ve talep gören bölgelerinde her türlü lüks hizmeti sunan projelerimizi “merkez residence” adı altında inşa ederek söktere yeni bir konsept kazandırmayı hedefliyoruz. Göğüş Yapı olarak inşa edeceğimiz dört yeni residence projemizin ilki Trend Residence Barbaros olacak.  Haziran 2011'de başlayacağımız bu proje ile eşzamanlı olarak Beşiktaş-Şişli lokasyonlarında üç yeni Trend Residence projemiz daha olacak. 8 bin metrekarelik yaşam alanı üzerine kurulacak olan Merkez Residence konseptli projelerimiz, 1+1, 2+1 ve 2+2 olmak üzere farklı tiplerde normal ve teraslı dublex dairelerden oluşacak. Barbaros projesi ile eşzamanlı inşaatı başlayacak olan projelerimiz, toplam 50 milyon TL. yatırım bedeliyle inşa edilecek ve toplamda yüz konutu kapsayacak. Günümüz tasarımlarını fonksiyonel bakış açısıyla birleştirerek İstanbul'a yeni bir soluk getirecek olan Trend Residence Barbaros projemizin mimarısından ise ödüllü mimar Doğan Tekeli'nin kurucusu olduğu Tekeli-Sisa Mimarlık Ortaklığı firması sorumlu” dedi.

Merkez Residence konseptli ilk yapı; Trend Residence Barbaros
İstanbul'un en kıymetli ilçesi Beşiktaş'ın merkezi konumundaki semtlerinden biri olan Barbaros bölgesinde inşa edilecek olan Trend Residence Barbaros projesinin 65 metrekare ile 115 metrekare arasında 1+1, 2+1 ve 2+2 tipinde normal ve teraslı dublex konutlardan oluştuğunu belirten Kerem Göğüş açıklamalarına şu ifadelerle devam etti:

“Trend Residence Barbaros projesini 2012 bahar aylarında tamamlanması planlanıyoruz. Barbaros Bulvarı'na, Büyükdere Caddesi'ne ve Beşiktaş vapur iskelesine yakın konumda bulunan projemizde; panoramik camlı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve çeşitli spor tesisleri yer alacak. Ödüllü mimar Doğan Tekeli'nin kurucusu olduğu Tekeli-Sisa Mimarlık Ortaklığı firmasının sorumlu olduğu projemiz, Büyükdere Caddesi, alışveriş merkezleri, Nişantaşı ve Beşiktaş merkeze ve toplu taşıma araçlarına çok yakın bir konumda inşa ediliyor. Metrekaresi ortalama 4 bin dolardan satılacak olan dairelerimizin fiyatları 450 bin TL ile 990 bin TL arasında değişiyor. Bankalarla yaptığımız anlaşmalar doğrultusunda uygun koşullarda konut kredisi de kullandırabiliyoruz. Ayrıca yüzde 50'si peşin verildiği taktirde 12 ay vade farksız taksit de yapabiliyoruz.”

Trend Residence Çankaya projesinden daire satın alanlar yüzde 300 kazandı!
Göğüş Yapı'nın Ankara'da ilk residence projesi olan Trend Residence Çankaya'dan daire satın alan kişilerin bir yıl içerisinde yüzde 300 kazandığını belirten Kerem Göğüş, “Yatırımcılarımıza özel kiralama ve ikinci el hizmeti sunuyoruz. Benzersiz kiralama sistemimiz ile geliştirdiğimiz projelerimizin fiyatı yıllar boyu hep prim yapıyor. Şu anda Ankara projemizdeki daireler yüzde 300 prim yaptı. Kısa süre içerisinde projelerimizin bu kadar  değerlenmesi bizi çok mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

Göğüş Yapı, konut sahibi olan tüm müşterilerine; çilingir, tesisat teknisyeni ve elektrik teknisyeni, kat hizmeti, lobby, güvenlik ve sosyal tesis, konut sigorta, konut satış ve kiralama, iç dekorasyon, 24 saat concierge servisi, telefon ve masaj, posta gönderme, araç, uçak, helikopter kiralama, seyahat acenteliği, kişisel alışveriş ve teslimat, market alışverişi, eczane, alışveriş yardımı ve danışmanlığı, oda servisi, ev içi ziyaret ve yeme içme, günlük residence temizliği, bebek bakıcısı, çamaşır yıkama ve daireye teslim kuru temizleme, çiçek, internet, hayvan bakımı ve bakıcılığı, yat, limuzin, helikopter veya Hummer Jeep, özel hizmetçi, aşçı güvenlik görevlisi hizmetlerini sunacak. Proje kapsamında ayrıca özel çalışma odası, yavaşça dönebilen büyük yatak, güneş ışığına göre kendini uyku moduna alan aydınlatma, ücretsiz günlük gazete gibi birçok servisi de içinde barındıran “Class Pluss” hizmeti ise Merkez Residence'ı özel kılan bir diğer özellik...  Tüm müşterilerin hiçbir ücret ödemeden sahip olacakları Class Pluss hizmeti, Merkez Residence konseptinin bir parçası olarak  müşterilere sunulacak.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri