19 / 05 / 2024

Medya Kent Konut Projesi için düğmeye basıldı! Metrekaresi 1.650 TL!

Medya Kent Konut Projesi için düğmeye basıldı! Metrekaresi 1.650 TL!

Medya Kent Konut Projesi nin inşaatı ay sonunda başlayacak. Proje 300 milyon lira yatırımla hayata geçecek


 

Uluhan Grup Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde Medya Kent Konut Projesi isimli yeni bir projeye başlıyor. 1.500 konuttan meydana gelecek olan proje 75 bin metrekarelik alana kurulacak. Projenin yüzde 75’i yeşil alan olarak planlanıyor.

 

Medya Kent Konut Projesi’nin inşaatı ay sonunda başlayacak. Proje 300 milyon lira yatırımla hayata geçecek. 45 ile 220 metrekare arasında stüdyodan 4+1 e kadar daire seçenekleri sunulurken, metrekare satış fiyatları ise 1.650 lira ile 2 bin 500 lira arasında değişecek. Zemin kotundan itibaren deniz manzarasına hakim projede tüm daire sakinleri ufuk çizgisini seyredebilecek.

Film-San Vakfı ile yapılan protokol çerçevesinde proje içinde büyük bir tiyatro okuluna da yer verilecek. Projede belli oranda daire sanatçılara ücretsiz tahsis edilecek. Sanatçılar drama ve tiyatro okulunda eğitim verecek ve bunun karşılığını alacak. Bu uygulamada amaç ise hem sanatçılara destek olmak hem de gençleri tiyatroyla tanıştırmak olarak veriliyor. Amfi tiyatronun yanı sıra oda tiyatrosunun da bulunacağı projede gösteri merkezine de yer verilecek.

Medya Kent Konut Projesi’nde yaşlılar ve engellilerin yaşam koşulları dikkate alınarak inşa edilecek. Engellilere özel dairelerde kullanılan malzemeler, banyo, tuvalet gibi mekanlar ihtiyaçlar doğrultusunda dizayn edilecek. Parklar, yürüyüş yolları, apartman girişleri, otoparklar ve acil çıkış kapıları da bu konsepte yapılacak.

Medya Kent Konut Projesi’nde geçerli olacak Uluhan Grup ödeme planı diğer iki projede olduğu gibi bu projede de geçerli olacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 20 peşin verdikleri taktirde 60 ay sıfır faiz uygulamasından yararlanabilecek.  

http://www.uluhangrup.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri