08 / 05 / 2024

Maximoon Yalçıntepe projesinde 89 bin TL’ye rezidans fırsatı!

 Maximoon Yalçıntepe projesinde 89 bin TL’ye rezidans fırsatı!

Maximoon projesinde rezidans fırsatı başladı! Projede fiyatlar 89 bin liradan başlıyor…


Yalçıntepe Group’un Maximoon projesinde rezidans daireler satışa sunuldu. Bahçeşehir Esenyurt bölgesinde inşa edilen Maximoon projesinde 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Kendine özel kapalı havuzu, hamam, sauna, fitness center, yoga ve plates için iki adet stüdyo alanı bulunan Maximoon projesinde 1.560 daire bulunuyor. Maximoon Residence etabında ise 321 daire yer alıyor.

Maximoon Residence’ta, konutlarda meydana gelebilecek arızaları gidermek için 24 saat hizmet verecek teknik ekip yer alacak. Kartlı geçiş sistemi, araç tanıma sistemi ve 24 saat kamera kontrollü güvenlik sistemi ile güvenli ve huzurlu bir yaşam sunan Maximoon Residence’ta, uydu ve internet hizmeti tüm dairelere uygulanıyor. Daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan intercom sistemi tüm konutlarda yer alıyor.

Açık ve kapalı otoparkın yer aldığı Maximoon Residence’ta vale parking hizmeti de sunulacak. İleri inşaat teknolojisi kullanılan Maximoon Residence’ta yer alan deprem uyarı sistemi, jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi, yangın duman dedektörü, yangın asansörü gibi teknolojik özellikler konut sahiplerine güvenli bir yaşamın garantisini veriyor.

444 34 18

www.maximoonevleri.com.tr

Nagihan Arat