06 / 05 / 2024

Maritza Residence projesinde fiyatlar 520 bin liradan başlıyor!

Maritza Residence projesinde fiyatlar 520 bin liradan başlıyor!

Ataşehir de inşa edilecek olan Maritza Residence projesinde daire fiyatları 520 bin liradan başlıyor!


 

Maritza Residence projesini inşa edecek olan Maritza İnşaat, Milimetrik İnşaat ve Meriç İnşaat ortaklığıyla kuruldu. ‘Maritza’ kelimesi ‘Bitmeyen ortaklık’ anlamına geliyor. Şehrin içinde ancak şehrin stresinden uzak huzurlu ortamı, depreme dayanıklı yapısı, ulaşım kolaylığı, panoramik manzarası ve sosyal alan imkânlarıyla Maritza Residence projesinde ev sahipleriyle hiç bitmeyecek bir ortaklık kurmayı hedef alarak bu projeyi hayata geçirmeye karar verdi.

Ataşehir’de yükselen Maritza Residence projesinin inşaatı 2011 yılının Şubat ayında başladı. Konut teslimlerinin 2012 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Maritza Residence projesinin toplam inşaat alanı 5 bin 800 metrekare,  bina alanı 2 bin 600 metrekare.

Üst katlarında spor alanı kurulması planlanan Maritza Residence projesi Adalar ve deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. Maritza Ataşehir projesi toplam 48 daire ve 6 dükkandan meydana geliyor. 18 kattan oluşan projede 120 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon evler bulunuyor. Maritza Residence’ın en önemli özelliklerinden biri net -brüt metrekare arasındaki farkın oldukça az olması. 2+1 ünitelerde net metrekareler 99,8 metrekare. Projedeki bu farkın azlığı kendisini bölgedeki diğer projelerden ayırıyor.

Maritza Residence projesinin alt kattlarında çift katlı toplam 4 bin metrekarelik 2’şer araçlık kapalı otopark bulunuyor.  Sosyal tesiste ise panoramik manzaralı fitness salonu, kapanabilir açık yüzme havuzu, sauna, spa, buhar odası, çocuk parkı, yürüyüş parkuru gibi bölümler yer alıyor.

Maritza Residence projesinde net metrekareye sosyal tesis, otopark gibi alanlar hiçbir şekilde dahil edilmiyor. Daire fiyatları 520 bin TL’den başlayarak dairenin lokasyonuna göre değişiyor. Ayrıca Maritza projesine özel banka kredi oranlarıyla kredi kullanma imkanı sunuluyor.

Satış Ofisi tel: (216) 322 51 51

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Dilek Sabancı Caddesi G/1 Sokak KÜÇÜKBAKKALKÖY/ATAŞEHİR

www.maritzainsaat.com

Nagihan Arat