16 / 05 / 2024

Mall City'de taşınmaya hazır evler 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mall City'de taşınmaya hazır evler 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

    “Eskidji Müzayedecilik”in Yenibosna’daki Merkezi’nde yapılacak ve www.eskidji.com adresinden de online olarak gerçekleştirilecek müzayedeye katılmak isteyenlerin, 10.000,-TL temin


 

Mallcity Residence projesinin otomobil galerisinin içinde yer alan 25 adet daire ve 6 ofis, 31 Mart Cumartesi günü “Eskidji Müzayedecilik”in yapacağı müzayede ile satışa çıkıyor. Anadolu’daki galericiler için kaçırılmayacak bir fırsat olan daireler beyaz eşyalı ve taşınmaya hazır şekilde 79 bin TL’den satışa çıkıp, ulaştığı en yüksek bedele satılacak.

Otomobil dünyasının merkezinde olan bu dairelerin Anadolu’da galericilik yapan fakat  sıklıkla İstanbul’a gelenler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyleyen “Eskidji Müzayedecilik” Genel Müdürü Hakan Berktaş; dairelerin havalanına, otogara ve ana arterlere çok yakın olduğunu, ayrıca tüm dairelerin içerisine çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve klima yerleştirilerek taşınmaya hazır durumda olduklarını belirtiyor. Oto galerisi olan herkesin İstanbul’a geldiğinde konaklayabileceği, otomobil dünyasının merkezinde mutlaka bir evinin olması gerektiğini vurgulayan Berktaş; İstanbul’da bu fiyata ev bulmanın çok zor olduğunu belirtti.

“Eskidji Müzayedecilik”in Yenibosna’daki Merkezi’nde yapılacak ve www.eskidji.com adresinden de online olarak gerçekleştirilecek müzayedeye katılmak isteyenlerin, 10.000,-TL teminat yatırması yeterli olacak.

Bağcılar’da, Milpa A.Ş tarafından inşa edilen Mallcity Residence projesinde 221 konut yer alıyor. 2007 yılının Temmuz ayında inşaatına başlanan projede teslimler hemen yapılıyor. Projede konutların alanları 52 ile 112 metrekare arasında. 1+1 ve 2+1 seçeneklerin yer aldığı Mallcity Residence projesinde kapalı otopark ve 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunuyor.

Tel                          : (0212) 454 11 16

Fax                        : (0212) 654 89 39

www.eskidji.com