19 / 04 / 2024

Makromtek projesinde resmi satışlar 12 Nisan'da başlıyor!

 Makromtek projesinde resmi satışlar 12 Nisan'da başlıyor!

Ve nihayet Makromtek Satış ofisi müşterilerine kapılarını açıyor. Bugüne kadar ön talep toplanan ve satışı yapılmayan Makromtek Projesinin satışına 12 Nisan Perşembe gününden itibaren start veriliyor



12 Mart Pazartesi günü Suada’da gerçekleştirilen Makromtek lansmanında, sanat, siyaset ve iş dünyasından pek çok ünlü isim katılım göstermişti.Gerçekleşen davette yeni proje Makromtek tanıtılırken, Makrom Yapı’nın kurumsal imaj değişimine de şahitlik edildi. Geceye, Makrom Yapı’nın Dünya Starı olan Reklam Yüzü Petek Dinçöz’ün muhteşem canlı performansı ve Erkan Petekkaya Düeti damgasını vurdu.

 

Ve nihayet Makromtek Satış ofisi müşterilerine kapılarını açıyor. Bugüne kadar ön talep toplanan ve satışı yapılmayan Makromtek Projesinin satışına 12 Nisan Perşembe gününden itibaren start veriliyor.

 

Esenyurt’ta E5 ve TEM bağlantısında önemli bir lokasyonda gerçekleştirilecek olan Makromtek, baştan sona kadar “mutlu yaşam alanı” anlayışla tasarlandı.

 

Ticari + Konut olarak satışa sunulacak olan dairelerde stüdyo’dan 3+1 ‘e kadar farklı seçenekler sunulmaktadır. Çok Katlı Kapalı otopark, yüzme havuzları, pet home, cafeler, alışveriş merkezleri, fin hamamı, kreş, çocuk oyun alanları, koşu parkurları, fitness center ve daha pek çok sosyal donatıyı da içinde barındırmaktadır.

 

12 Nisan 2012 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan açılışa Makrom Yapı’nın Dünya Starı Petek Dinçöz ile birlikte sanat, siyaset ve basın camiasından birçok ünlü isim katılım gösterecektir. Dünya Starı olma yolunda son günlerde adından çok söz ettiren Petek Dinçöz’ün bu açılışta nasıl bir sürpriz yapacağı ise merakla bekleniyor!..

 

Makrom Yapı hakkında;

1972 yılında is-ba adıyla inşaat sektöründe faaliyete başlayan İshak Bakırcı, uzun yıllar kamu sektörünün önemli inşaat taahhütlerini gerçekleştirmiştir. İshak Bakırcı’nın gerçekleştirdiği çalışmaların ardından Lütfü Bakırcı, inşaatçılık mesleğini babadan oğul’a devralarak, Makrom Yapı markası adı altında sürdürme kararı almıştır. Makrom Yapı,  kuruluşuyla birlikte ilk büyük toplu konut projesi olan MakromCity’i hayata geçirerek hızla yol almaya başlamıştır. İstanbul’un çeşitli semtlerinde proje yapımları da devam etmektedir. Yeni projeleri ile de sektörde ses getirmeyi hedefleyen Makrom Yapı, aynı zamanda Afyon, İzmir, Balıkesir, Tekirdağ gibi Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde de proje hazırlıklarını sürdürmektedir.

 

Program:

Kokteyl          :11.00

Açılış Töreni  :13:30

 

Makromtek Satış Ofisi:

Talatpaşa Mahallesi Pazaryolu Sokak NO: 4/ 5 Esenyurt-İstanbul

 

Detaylı bilgi için;

[email protected]   

 www.makromtek.com                Makromtek Çağrı Merkezi: 444 65 76



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler